Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 45 m2, Brno

4 990 000 czk / za nemovitost
cena včetně právního servisu, u této nabídky provizi nehradíte.

Prodej bytu 1+kk, 45 m2, Brno

Útulný, tichý byt s prostorným balkonem, přímo pod hradem Špilberk, v dosahu místních univerzit, kousek od centra Brna či nemocnice u Sv. Anny. Ideální pro Vaše klidné bydlení či k investici pro okamžitý následný pronájem.

Bytová jednotka se nachází v 2. nadzemním podlaží cihlového domu z roku 2008, a získá si Vás zejména díky skvěle řešené dispozici a prostorným místnostem - čtvercové předsíni (8,8 m2), velkorysé koupelně (4,8 m2) a hlavní místnosti (25,2 m2), kde je dostatek místa jak pro jídelní část, tak pro relaxaci, a zbývá místo i pro pracovní kout.

K obývací místnosti přiléhá balkon (6,2 m2) s výhledem do zeleného vnitrobloku. Na to, že jste přímo v centru moravské metropole, Vás překvapí absolutní ticho a klid, což je jedním z hlavních benefitů této nemovitosti.

V přízemí domu pak najdete společnou garáž s vlastním parkovacím stáním, které je možné si k bytu přikoupit. V domě je výtah.

Byt je od počátku pečlivě udržován. V roce 2023 byl vyměněn sprchový kout a WC i baterie v koupelně a kuchyni. Příjemné jsou rovněž provozní náklady, které činí 2 932 Kč/měsíčně včetně záloh na elektřinu. Díky nízkým nákladům a žádané lokalitě je tato nemovitost vhodná jak pro srdcaře, kteří nedají dopustit na bydlení v centru, tak i pro investory, kteří hledají byt s možností zajímavého výnosu z pronájmu. Byt je ihned k dispozici, v případě zájmu lze přenechat většinu vybavení - neztrácíte tedy čas se zařizováním bytu a můžete jej pronajmout prakticky okamžitě.

V případě zájmu se mi ozvěte a domluvte si svůj termín na prohlídkovém dni, který se koná v pátek 13.9.2024. Těším se na Vás.
Číslo zakázky: 077-NP06328
Město: Brno
Ulice: Úvoz
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 7
Celková plocha: 45 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ano (6 m2)
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Bodáková

Bodáková Jana


 
Tel. na makléře:
+420 736 780 983

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?