Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 55 m2, Brno

5 990 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 55 m2, Brno

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám přinášíme jedinečnou příležitost ke koupi krásného bytu 2+kk o celkové výměře 55 m², umístěné v novostavbě bytového domu na ulici Řípská, Brno - Slatina. Tento slunný, jižně orientovaný byt se nachází v 5. podlaží s výtahem a je rozzářen celodenním přirozeným světlem. Byt se pyšní prostornou terasou o velikosti 10 m², která nabízí skvělé možnosti pro venkovní aktivity, jako je posezení u kávy, grilování nebo relaxace pod elektricky ovládanou markýzou, která pokrývá celou plochu terasy. Krásné a ideální místo pro vytvoření venkovní oázy klidu nebo zahrádky s květinami či bylinkami.

Bytová jednotka je vybavena bezpečnostními dveřmi s bočními rozvorami, které zajišťují maximální bezpečí, vstoupíte do prostorného obývacího pokoje, kde naleznete moderní kuchyňskou linku vyrobenou na míru, včetně kompletní sady vestavěných spotřebičů, a to včetně mikrovlnné trouby a kombinované pračky se sušičkou. V obývací části je součástí prodeje moderní obývací stěna, sedací souprava a konferenční stolek.

Ložnice je vybavena vestavěnou skříní na míru a klimatizací, jako elegantní řešení komfortní teploty i během horkých letních dní. Prostorná koupelna s vanou se skleněnou zástěnou a WC je vkusně obložena keramickými dlaždicemi. Celý byt je opatřen plovoucími podlahami, plastovými okny s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Bílé dveře s černými detaily dodávají interiéru moderní a svěží vzhled.

Lokalita Brno-Slatina je velmi atraktivní pro rodiny i jednotlivce díky skvělé občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti. V blízkosti se nacházejí školy, školky, nákupní centra a sportovní areály. Milovníci přírody ocení dostupnost přírody a parků, rekreačních oblastí v okolí. Ideálních také pro procházky nebo cyklistiku. Výborná je také rychlá dostupnost do centra města i na dálniční tahy, což zajišťuje komfortní spojení s celým regionem.

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 3,5 m² a dům je vybaven moderním kamerovým systémem a bezpečným hlavním vstupem na chip.

Tento byt v Brně-Slatině je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a moderní bydlení v těsné blízkosti veškerých potřebných služeb a zároveň si chtějí užít jedinečný prostor prostorné terasy pro volnočasové aktivity.

Prohlídkový den je stanoven na 5. 9. 2024.
Líbí se vám tato možnost krásného bydlení v klidné části Brna? Zavolejte mi a dohodněte si svůj čas prohlídky.

Pavel Seidl
Home & Develop partner
+420 777 534 536
pavel.seidl@re-max.cz
www.pavelseidl.cz

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rádi pro Vás zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.
Číslo zakázky: 268-NP02607
Město: Brno
Ulice: Řípská
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 5
Počet nadzemních podlaží objektu: 7
Celková plocha: 55 m2
Zastavěná plocha: 960 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 10
Sklep: 3.5
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Seidl

Seidl Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 777 534 536

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?