Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v družstevním vlastnictví, 63 m2, Brno

5 699 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 63 m2, Brno

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti nabízíme k prodeji byt 3+1 v družstevním vlastnictví na ulici Rolnická.

Bytová jednotka o celkové výměře 69 m2 se nachází v devátém patře panelového domu s výtahem. Vstupními dveřmi vejdeme do předsíně 9,27 m2, ze které lze vstoupit do všech místností v bytě. Prvními dveřmi lze vejít do ložnice o velikosti 12,2 m2. Druhé dveře zpřístupní nejkrásnější místnost bytu a tou je prosvětlený obývací pokoj o velikosti 20,2 m2, ze kterého je přímý vstup do zasklené lodžie 4,7 m2. Další dveře vedou do pokoje o výměře 7,8 m2 a kuchyně o výměře 9 m2. K bytu dále náleží sklepní kóje o velikosti 1,3 m2.

Jedná se o byt v původním stavu, který je vhodný k rekonstrukci. Zajímavé dispoziční řešení bytu, nabízí mnoho možností jak si byt předělat podle vlastních představ.

Bytový dům ve kterém se nemovitost nachází prošel v průběhu času řadou rekonstrukcí. Za zmínění stojí odpojení bytového domu od centrálního dodavatele tepla, s tím, že v roce 2015 byla vybudována vlastní kotelna s tepelnými čerpadly, které doplňují elektrokotle. Tímto krokem se podařilo snížit náklady na vytápění o více než 60%.

V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Pro rodiny s dětmi MŠ, základní škola, střední škola a několik dětských hřišť. V okolí se dále nachází také množství restaurací, supermarketů a také brněnská Fakultní nemocnice.
Nedaleko od nemovitosti se nachází zastávka MHD, která zajišťuje rychlé spojení do centra města.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Číslo zakázky: 268-NP02496
Město: Brno
Ulice: Rolnická
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 9
Počet nadzemních podlaží objektu: 11
Celková plocha: 63 m2
Zastavěná plocha: 432 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Vlastnictví: Družstevní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: Dálnice, MHD
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (4.7 m2)
Sklep: 1
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lukáš Trunkát

Trunkát Lukáš


 
Tel. na makléře:
+420 604 251 484

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?