Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 138 m2, Brno

12 990 000 czk / za nemovitost
včetně právních, realitních služeb a vkladu na katastr nemovitostí

Prodej bytu 3+kk, 138 m2, Brno

V exklusivním zastoupení majitele jsem pro vás připravil nabídku luxusního loftového bytu 3+kk s obytnou plochou 126,3 m2 v sedmém podlaží bytového domu Brno-Veveří, Bayerova 802/33.

Výtahem vyjedete přímo k bytu do posledního patra domu, kde jsou pouze dvě bytové jednotky.

Před bytem je praktická úložná komora 2 m2 ve vlastnictví majitele bytu, ať již na kočárek, kola, či jiné sportovní potřeby, které používáte prakticky denně a nechcete je ukládat do sklepa v 1 PP o výměře 10 m2.

Bytová jednotka byla postavena v roce 2007 ve střešním prostoru bytového domu a z předsíně bytu je vstup do půdního prostoru bytu o výměře 26 m2 se světlou výškou 1,26 m, který je ve vlastnictví majitele bytové jednotky, výměry jednotlivých místností jsou ve fotodokumentaci k prezentaci bytu, bytová jednotka je vybavena klimatizací Toshiba.

Moderní kuchyňská linka IKEA Metod je vybavená nejmodernějšími spotřebiči: parní kombinovanou troubou iQ700 Siemens, indukční varnou deskou Siemens studio line, digestoří Electrolux, vestavnou myčkou Bosch, lednicí a mrazákem Whirlpool.

Celkové roční náklady v roce 2023 na správu a služby v domě včetně vodného, stočného, tepla, úklidu, výtahu, pojištění a správního poplatku byly 23 tisíc korun, roční fond údržby a oprav ve výši 25 tisíc korun.

Byt se nachází v jedné z nejžádanějších a nejkrásnějších brněnských lokalit, která disponuje veškerou občanskou vybaveností a je pouhých 10 minut chůze do centra města.

Bytový dům leží v atraktivní lokalitě širšího centra města Brna v těsném sousedství parku Lužánky, nejstaršího městského parku v České republice, který založil v roce 1786 Josef II. jako původní francouzský park.

V parku si najde každý svůj způsob trávení volného času, relaxace a sportovního vyžití.

Najdete zde i dětská hřiště, tenisové a volejbalové kurty, psí louku, spoustu travnatých ploch pro odpočinek a posezení.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala vás tato nabídka?!

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním vaše realitní sny!
Číslo zakázky: 268-NP02572
Město: Brno
Ulice: Bayerova
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 7
Počet nadzemních podlaží objektu: 7
Celková plocha: 138 m2
Zastavěná plocha: 347 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (4 m2)
Sklep: 10
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Havlíček

Havlíček Roman


 
Tel. na makléře:
+420 777 055 375

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?