Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 65 m2, Chrudim

4 457 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 65 m2, Chrudim

Exkluzivně Vám nyní nabízíme nádherný prosluněný byt v centru Chrudimi. Bydlete přímo v srdci krásného města, odkud budete mít vše při ruce a zároveň po práci využijte zasloužený relax, který Vám tento byt nabízí. A že je co nabídnout. Je libo obrovský prostorný sklep, kde o úložný prostor není nouze. Téměř 15m2. Kolárna a kočárkárna samozřejmostí.

Nebo se radši po práci posedíte na zahradě pod domem, kam mají přistup pouze rezidenti, kteří dům obývají. Klid a zeleň kolem Vás. A pokud chcete nerušené soukromí využijte svůj balkón v posledním patře bytového domu, kde Vás rozhodně nikdo rušit nebude. A nebo jste nadšený zahradník? I pro Vás máme řešení. Zastřešená prostorná terasa, který nabídne dostatek prostoru pro opalování i pěstování zeleniny a květin.

Váš byt poskytne svůj prostor každému z členů rodiny. Samostatná kuchyň pro klidné vaření, dětský pokoj, ložnice nebo obývací pokoj, kde se naopak všichni společně sejdete. V roce 2021 prošel byt kompletní rekonstrukcí a vše je tedy pro Vás připraveno nové (odpady, elektřina, podlahy, koupelna a toaleta).

Lokalita je vskutku výjimečná. Jen pár kroků od Vašeho nového bydliště je Mateřská školka i dvě základní školy, restaurace, park, sportovní hala nebo třeba obchod.

Dům je cihlový, tedy žádné parno a dusno se Vás v létě netýká. Pojďte se mnou objevit krásu tohoto bytu na osobní prohlídce. Budu se na Vás těšit. Volejte ještě dnes.
Číslo zakázky: 020-NP09178
Město: Chrudim
Ulice: Novoměstská
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 65 m2
Zastavěná plocha: 571 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Kamenná
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ano (5 m2)
Lodžie: Ne
Terasa: 12
Sklep: 15
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Sabina Kotrčová

Kotrčová Sabina


 
Tel. na makléře:
+420 607 578 144

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?