Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 5+kk v osobním vlastnictví, 200 m2, Jevišovka

8 700 000 czk / za nemovitost
cena včetně provize a právních služeb

Prodej bytu 5+kk, 200 m2, Jevišovka

RE/MAX exkluzivně nabízíme k prodeji luxusní nemovitost v obci Jevišovka, Část obce Jevišovka, okres Břeclav. Tato exkluzivní nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří touží po životě plném luxusu a pohodlí. Jedná se o prostorný byt o velikosti 5 + kk, který je součástí cihlové novostavby.

Tato nemovitost je výjimečná nejen svým luxusním charakterem, ale také svým umístěním. Nachází se v klidné části obce Jevišovka, která je známá svou malebnou krajinou a blízkostí přírodních parků. Tento unikátní dům nabízí svým obyvatelům soukromí a klid, které ocení každý, kdo hledá útočiště od rušného městského života.

Nemovitost se pyšní elegantním interiérem a prvotřídním vybavením, které splní i ty nejnáročnější požadavky. S celkovou podlahovou plochou 200m² a užitnou plochou 200m², se zde nachází prostorné a vkusně zařízené místnosti, které nabízejí dostatek prostoru pro veškeré aktivity. Dále zde najdete také jednu terasu, na které si můžete vychutnat svůj ranní kávový rituál nebo večerní posezení s přáteli.

Pro ty, kteří mají více než jedno vozidlo, nabízí tato nemovitost také dvě garáže, které zajistí bezpečné parkování a ochranu vašeho majetku. Odpad je řešen prostřednictvím kanalizace. V celém domě je podlahové topení. Je zde krb, kterým lze vytápět celý dům a nebo kombinovaným kotlem dle zvolení majitele.

Tato nemovitost je výjimečná nejen svým luxusním vybavením, ale také svým exkluzivním charakterem. Je to skutečný klenot mezi nemovitostmi v této oblasti a představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají něco opravdu výjimečného.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 193-NP02257
Město: Jevišovka
Dispozice: 5+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 200 m2
Zastavěná plocha: 200 m2
Plocha zahrady: 402 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové, podlahové
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marcela Malachtová

Malachtová Marcela


 
Tel. na makléře:
+420 774 578 387

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?