Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 69 m2, Jihlava

4 700 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 69 m2, Jihlava

S vybavením 4.700.000,- Kč (bez vybavení 4.100.000,- Kč).
Prodej luxusně vybaveného bytu zařízeného ve stylu selské baroko v historickém centru krajského města Jihlava. Nemovitost se nachází v klidné části na adrese Havířská.
Byt se prodává jak včetně kompletního vybavení nebo je možné i bez následujícího vybavení, které vidíte na fotografiích. Stylový nábytek je vyrobený na zakázku od firmy Art Style s porcelánovými úchytkami a mosazným kováním. Celkový vzhled bytu vhodně doplňují porcelánové lustry, dřez, vypínače a zásuvky. Dále mosazné baterie a dveřní kování.
Byt o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 69 m2 se jako jediný nachází v přízemí třípodlažního historického domu. V roce 2017 v něm proběhla kompletní rekonstrukce: nové dřevěné podlahy (dub, smrk), nová plastová okna, omítky, elektrorozvody, instalace nového plynového kondenzačního kotle včetně vyvložkování komínu a kompletní rekonstrukce koupelny.
Kuchyň je kompletně vybavena spotřebiči: sklokeramická deska a elektrická trouba ve stylu retro. Dále vestavěná myčka a lednice.
Dále je možné využívat společný uzavřený dvorek chráněný městskými středověkými hradbami, půdní prostor a sklep. Je také možné přikoupit nebytový prostor se samostatným číslem jednotky o velikosti 22 m2, který je ve stejném podlaží a je nyní využíván jako zázemí bytu. Nebytový prostor je vhodný i pro investiční nebo podnikatelský záměr. Od majitele nemovitosti je nabízen i samostatně. Dům prošel rekonstrukcí: nová střecha, fasáda.
Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 020-NP08957
Město: Jihlava
Ulice: Havířská
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 69 m2
Zastavěná plocha: 247 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: F
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - plynové
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Josef Vencovský

Vencovský Josef


 
Tel. na makléře:
+420 777 092 407

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?