Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 64 m2, Kutná Hora

3 150 000 czk / za nemovitost
Cena včetně provize a právních služeb

Prodej bytu 2+1, 64 m2, Kutná Hora

Exkluzivně nabízíme prodej příjemného bytu 2+1 o užitné ploše 64 m2 a s menším balkonem. Byt se nachází ve třetím podlaží čtyřpodlažního cihlového, částečně zatepleného domu v klidné části širšího centra Kutné Hory v ulici U Tylova divadla. Dispozičně je byt členěn na vstupní chodbu s kuchyňským koutem, koupelnu s vanou, samostatné WC , dvě ložnice a obývací pokoj s balkonem. Z původního dispozičního řešení byl prostor kuchyně s jídelním koutem využit jako menší ložnice a kuchyňská linka byla přesunuta do chodby. Návratu k původní dispozici však nic nebrání, přípojky vody i odpadu byly uchovány. V suterénu domu se nachází 2 sklepy, které jsou součástí příslušenství bytu.
Byt je stavebně v dobrém stavu, ale předpokládá se alespoň dílčí rekonstrukce pro zvýšení komfortu bydlení. Byt má plastová okna a zděné jádro. Vytápění je zajištěno lokálními plynovými kamny - vafkami, taktéž ohřev teplé vody v koupelně zajištuje plynový průtokový ohřívač . Bukové parkety jsou položeny v obývacím pokoji a větší ložnici, jinak beton a lino nebo dlažba. V domě je k dispozici kočárkárna a sušárna.
Atraktivnost bytu zvyšuje jeho jižní orientace a klidná lokalita se vzrostlými stromy. V docházkové vzdálenosti je centrum města, vlakové nádraží, zastávka MHD, divadlo, pošta, škola, školka, sportoviště, supermarket a další občanská vybavenost.
Pokud vás tento byt zaujal a máte zájem se o nabídce více dozvědět či si byt rovnou prohlédnout, neváhejte kontaktovat makléře nabídky. Rád vám poskytneme další informace a domluví si s vámi termín prohlídky.
Číslo zakázky: 059-NP07106
Město: Kutná Hora
Ulice: U Tylova divadla
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 64 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: E
Garáž: Ne
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 4
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Slavotínek

Slavotínek Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 603 392 335

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?