Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 65 m2, Louny

2 990 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 65 m2, Louny

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 3 + 1 v osobním vlastnictví v historickém městě Louny. Louny nacházejí v Českém středohoří v severozápadních Čechách v Ústeckém kraji, přibližně 50 km od Prahy. Díky budované dálnici spojující Louny s Prahou se stane ještě zajímavější lokalitou pro lidi pracující a bydlící v Praze a jejím okolí.

Panelový dům ve kterém se byt nachází prošel prošel zdařilou revitalizací ( zateplení, nová fasáda, plastová okna, nové balkony, nová střecha a stoupačky). Velikou výhodou vchodu ve kterém se byt nachází je vybudování venkovního, proskleného výtahu, což umožňuje i starším obyvatelům domu snadnější přístup k bytům. K domu v zadním traktu patří uzavřený, oplocený a krásně udržovaný pozemek kde můžete v době hezkého počasí relaxovat a mohou si zde bezpečně hrát Vaše děti a vnoučata. V okolí domu kde je dostatek parkovacích míst.

Byt se nachází ve 4. podlaží domu. Má podlahovou plochu 65 m², která poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení. Byt je v původním stavu a nabízí tak možnost rekonstrukce dle vlastních představ. Výhodou jsou zachovalé parkety v pokojích. Vytápění bytu je momentálně plynové (gamaty) a lze ho přebudovat na vytápění plynovým kotlem. Velkou výhodou je v největším pokoji komín s možností připojení krbových kamen. Provozní náklady na tento jsou velice zajímavé a mohli by být po rekonstrukci ještě nižší. K bytu dále patří dva zabezpečené sklepy. Dále můžete využívat společnou kočárkárnu a dílnu.

Okolí domu je klidné a plné možností pro různou aktivitu a výlety do Českého středohoří (kopce Ranná, Oblík, Milá, Lipská a další). Pro milovníky psů je zde upravený park s plochou na příjemné venčení. Bezproblémová dostupnost dopravy a veškeré potřebné infrastruktury zajistí pohodlný a bezpečný život.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře pro více informací nebo sjednání nezávazné prohlídky. Rádi pomůžeme se zajištěním financováním.
Číslo zakázky: 032-NP08686
Město: Louny
Ulice: Tomanova
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 65 m2
Zastavěná plocha: 421 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Noska

Noska Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 725 482 013

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?