Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 70 m2, Pec pod Sněžkou

14 300 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+kk, 70 m2, Pec pod Sněžkou

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán v obci Pec pod Sněžkou, která je významným turistickým a sportovním střediskem v srdci Krkonošského národního parku a je ideálním místem pro milovníky aktivního odpočinku. Unikátní bytový dům pojmenovaný Residence Kovárna se nachází v prestižní části obce, přibližně 400 m od lanovky na Sněžku a je vhodný pro náročné klienty hledající nadstandardní bydlení v malebném horském prostředí.
Apartmán je dispozičně řešen jako 3+kk s celkovou podlahovou plochou 74 m² včetně balkónu. Poskytuje tak dostatek prostoru pro pohodlné a luxusní bydlení. Je umístěný ve 3. podlaží bytového domu a nabízí tak úžasný výhled na okolní krajinu. Interiér je zařízen vysokými standardy a disponuje kompletním moderním vybavením, včetně podlahového topení pro maximální komfort. K apartmánu náleží parkovací místo v podzemní garáži a sklepní kóje s vysoušečem lyžařských bot.
Bytový dům Residence Kovárna Vám nabízí skvělou příležitost využít apartmán jak pro vlastní potřebu, tak pro případnou investici. O investiční apartmán se Vám kompletně postará agentura. Díky zásadním omezením s novou výstavbou v dané lokalitě se ceny horských apartmánů zvyšují a je předpoklad, že hodnota této investice v čase neustále poroste.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře pro více informací nebo si sjednejte nezávaznou prohlídku. Rádi pomůžeme se zajištěním financování.
Číslo zakázky: 032-NP08649
Město: Pec pod Sněžkou
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 70 m2
Zastavěná plocha: 934 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: podlahové
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Noska

Noska Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 725 482 013

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?