Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 70 m2, Praha 4 - Háje

6 900 000 czk / za nemovitost
Cena zahrnuje provizi RK, veškeré právní služby a vyřízení hypotečního úvěru. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Prodej bytu 3+1, 70.8 m2, Praha

Nabízím k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové výměře 79 m², užitná plocha bez příslušenství 70 m², který se nachází ve 12. patře bytového domu s výtahem, nedaleko nákupního centra Westfield Chodov a je určen k celkové rekonstrukci. Byt disponuje zasklenou lodžií o velikosti 6 m², která nabízí příjemný výhled a dostatek prostoru pro relaxaci. K bytu náleží také sklepní koje o rozloze 3 m² pro uskladnění věcí.

Byt je ideální pro rodiny s dětmi, nabízí mnoho možností pro vlastní úpravy a přizpůsobení interiéru dle Vašich představ, jak je vidět na přiloženém půdorysu ve fotogalerii. Dům je zateplený a má novou střechu, což zajišťuje výbornou tepelnou izolaci během zimních měsíců.

Lokalita je perfektní pro rodinné bydlení díky plné občanské vybavenosti. V okolí najdete školy, dětská hřiště, sportoviště a krásné parky pro procházky. Hostivařská přehrada je dosažitelná do 10 minut chůze a nabízí skvělou možnost relaxace v přírodě.

Tento byt představuje skvělou investici do budoucnosti pro rodiny, které hledají klidné a pohodlné bydlení s dostatkem možností pro děti. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Rád Vás poznám osobně.
Číslo zakázky: 205-NP10494
Město: Praha 4 - Háje
Ulice: Hekrova
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 12
Počet nadzemních podlaží objektu: 12
Celková plocha: 70 m2
Zastavěná plocha: 803 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (6 m2)
Sklep: 2.3
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Slavev

Slavev Martin


 
Tel. na makléře:
+420 777 199 100

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?