Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 37 m2, Praha 8 - Karlín

7 050 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 1+kk, 37,5 m2, Praha

Zveme Vás na prohlídku pěkně řešeného bytu 1+kk s předzahrádkou v novostavbě z roku 2019 po prvním majiteli.

Byt se nachází v 1.NP a disponuje celkem 37,5 m2 podlahové plochy + 20 m2 předzahrádkou k výlučnému užívání. Byt nabízí prostorný pokoj, který můžete vizuálně rozdělit na obývací pokoj s kuchyňskou linkou do tvaru U a spací kout s prostorem na umístění další vestavěné skříně nebo pracovního stolu. Následně byt disponuje velmi prostornou koupelnou s vanou, která je společná s toaletou. V chodbě naleznete množství úložného prostoru v podobě vestavěné skříně a také zvlášť místnosti, která slouží jako prádelna, případně jako komora.

Vstup do předzahrádky otevírají velká dřevěná francouzská okna, která navíc disponují nerozbitným trojsklem, což vám zaručí bezpečí i přesto, že se byt nachází v přízemí. Předzahrádka je orientovaná do klidného parku, který propojuje okolní domy z projektu port Karolina od developera SKANSKA.

Tento dům, ve kterém se byt nachází je bezbariérový a nabídne vám společnou kolárnu, výtah, pár parkovacích míst před domem a společnou recepci.
K bytu nenáleží parkovací stání, které ale při troše štěstí zvládnete pronajmou u sousedů, kteří auto nevlastní.

Karlín je moderní a dynamicky rozvíjející se čtvrť v Praze, která nabízí vynikající občanskou vybavenost. Najdete zde širokou škálu kaváren, restaurací a bister, často zaměřených na moderní gastronomii. V Karlíně jsou také kvalitní školy, školky a zdravotnická zařízení. Pro milovníky kultury a volnočasových aktivit je k dispozici řada galerií, kulturních center a parků. Vynikající dopravní dostupnost je zajištěna díky blízkosti stanice metra Křižíkova (200m), tramvajových linek a snadnému přístupu k hlavním dopravním tepnám. Karlín tak nabízí pohodlné a atraktivní prostředí pro život i práci.

Nemovitost je zkolaudována jako ateliér.

Pokud jsme Vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se ozvat makléři této nabídky. Zašleme Vám další informace a rádi se s Vámi potkáme na osobní prohlídce.
Číslo zakázky: 262-NP00429
Město: Praha 8 - Karlín
Ulice: U Mlýnského kanálu
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 11
Celková plocha: 37 m2
Zastavěná plocha: 37.5 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 20
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Šulc

Šulc Michal


 
Tel. na makléře:
+420 730 510 123

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?