Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 27 m2, Praha 8 - Čimice

3 600 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 1+kk, 27 m2, Praha

Pěkný malý byt 1+kk (26,6 m2) s velkým sklepem (2,2 m2) v kompletně revitalizovaném domě v blízkosti Čimického údolí a velmi dobrým dopravním spojením.

Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a s velmi praktickým spacím patrem, koupelny s WC, předsíně a sklepa. Byt je vytápěn příjemným podlahovým topením a má velmi nízké provozní náklady!

O dům je velmi dobře pečováno. V poslední době byla zrekonstruována střecha, zhotovena nová vodovodní přípojka, zrekonstruována stříška nad vchodem a vybudovány nové vstupní schody. V domě je rozveden internet a kabelová TV, pro bezpečnost obyvatel byl instalován kamerový systém, zavedeno automatické osvětlení řízené pohybovými čidly, atd.

V okolí domu najdete bohatou občanskou vybavenost - školy, školky, zdravotnická zařízení, poštu, knihovnu, supermarkety, sportoviště a mnoho dalšího. K procházkám do přírody láká nedaleké Čimické údolí či navazující přírodní park Drahaň-Trója.

Velmi dobré je dopravní spojení. Jen pár desítek metrů od domu je zastávka autobusů MHD, ze které Vás autobus dopraví na stanici metra C – Kobylisy již za 7 minut.

Ceny nemovitostí v dlouhodobém horizontu stále rostou. Investice do bydlení se vyplatí. Hypotéku Vám zdarma pomohou vyřídit naši hypoteční specialisté. Prohlídky začnou v neděli 22.9. V případě více zájemců může být upřednostněna výhodnější nabídka.
Číslo zakázky: 205-NP10642
Město: Praha 8 - Čimice
Ulice: Vánková
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 27 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Topení: podlahové
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 2.2
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Karnold

Karnold Radek


 
Tel. na makléře:
+420 603 755 700

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?