Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu v osobním vlastnictví, 98 m2, Praha 9 - Vysočany

14 500 000 czk / za nemovitost

Prodej atypického bytu, 98.9 m2, Praha

Krásný byt o současné dispozici 3+kk a velikosti 103 m2 má nad svým stropem dosud nevyužitý prostor, který je součástí jednotky a díky němuž je možné z bytu vytvořit unikátní mezonet o velikosti cca 135 m2 podle Vašich představ.

Vysočany: čím dál populárnější lokalita pro bydlení nedaleko nové čtvrti Emila Kolbena. Právě zde nabízíme ke koupi prostorný, světlý byt s příjemnou atmosférou a výhledem do zeleně, který je určitě skvělou investicí.

Byt se nachází v 6.NP cihlového domu v Prahy 9 - Vysočanech, v ulici Na břehu. Vznikl na místě původní půdy v roce 2001. Výborně je řešeno rozdělení dispozice na obytnou a klidovou zónu. Prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským a jídelním koutem je orientovaný na jihozápadní stranu. Střešní okna mu zajišťují velké množství světla a výhled do zeleně. Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči, v obývací části se nachází vestavěná skříň. Na opačné severovýchodní straně bytu najdeme velkou ložnici a o něco menší pokoj. V obou ložnicích jsou vysoké stropy a střešní okna ve více řadách jim dodávají opět hodně světla. Využita jsou zde i místa se sníženým stropem, kde najdeme velké úložné prostory. Obytná a klidová zóna bytu je propojena velkou vstupní halou, kde opět najdeme vestavěnou skříň.

Celému bytu dodávají příjemnou atmosféru přiznané dřevěné trámy. Za luxus může mnoho lidí považovat klimatizaci a velmi dobře řešené úložné prostory. Na oknech jsou elektrické venkovní rolety na vnitřní straně doplněné ještě stínícími roletkami. V koupelně najdeme vanu i sprchový kout, WC je zvlášť. Jednotka má vlastní plynový kotel v koupelně v odděleném výklenku, kde je místo i pro pračku.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, přímo u domu přírodní park Rokytka, cyklostezka, tenisový klub, dětská hřiště, ale i pestrý výběr restaurací, pár minut pěšky nákupní centrum Harfa a Fénix, O2 aréna, atd. Pohodlně se dostanete na okraj Prahy i do centra města díky MHD (tramvajová zastávka a metro Vysočanská 3 minuty od domu, vlak Nádraží Libeň s linkou S i dálkovými spoji je rovněž v docházkové vzdálenosti). Parkovat lze pohodlně u domu.

Měsíční poplatky za užívání bytu jsou 4.800,-Kč + energie. Internet veden optikou, TV anténa na střeše.

Byt je v osobním vlastnictví a lze tedy financovat hypotékou, kterou Vám ráda pomohu zařídit. Pro termín prohlídky a více informací mě neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 020-NP08925
Město: Praha 9 - Vysočany
Ulice: Na břehu
Dispozice: Atypický
Číslo podlaží v domě: 6
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 98 m2
Zastavěná plocha: 360 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Rok rekonstrukce: 2001
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Eva Korecká

Korecká Eva


 
Tel. na makléře:
+420 732 351 324

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?