Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 67 m2, Radonice

1 450 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 67 m2, Radonice

Dovoluji si vám představit byt 3+1 o výměře 67 m2 v obci Radonice (okres Chomutov), kde se snoubí klid venkova s dostupností městské infrastruktury. Tento byt, nacházející se ve čtvrtém podlaží čtyřpodlažního domu, vás okouzlí svou dispozicí i potenciálem pro vytvoření domova dle vlastních představ, či investiční příležitosti.

Po vstupu do bytu vás přivítá chodba, po jejíž levé straně se nacházejí dva neprůchozí pokoje, které mohou sloužit jako ložnice či dětský pokoj. Na konci chodby vstoupíte do třetího, prostorného pokoje, který je ideální jako obývací pokoj s výhledem do klidné části. Po pravé straně od vstupních dveří je samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem.

Byt je v osobním vlastnictví, má umakartové jádro a je určen k rekonstrukci dle vlastních představ a potřeb. V pokojích jsou parkety, které mohou po renovaci zářit novotou. K bytu náleží sklep a parkování je možné přímo před domem.

Měsíční náklady na bydlení činí 8 000,-kč. Dům nemá výtah, ale kompenzuje to klidnou a přátelskou atmosférou.

Radonice, malebná obec s historií sahající až do roku 1196, nabízí veškerou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti naleznete základní a mateřskou školu, poštu, zdravotnické středisko, obchody s potravinami, knihovnu, kulturní dům, dětská a sportovní hřiště i zámek přestavěný na radnici s přilehlým parkem. Dopravní spojení je zajištěno dvěma autobusovými linkami (jen tři minuty chůze od domu; s odjezdem každou hodinu), které vás zavezou například do Chomutova za 52 minut. Autem dojedete do Chomutova za 25 minut, do Mostu za 40 minut a do Karlových Varů za 54 minut.

Okolí Radonic je bohaté na přírodní krásy a historické památky. Milovníci turistiky ocení vrch Úhošť, rozhlednu Svatý vrch, Schillerovu rozhlednu a Sfingy u Měděnce. Pro milovníky vodních radovánek jsou k dispozici koupaliště v Krásném Dvoře, Hradci u Kadaně, Podbořanech, Perštejně a Aquapark Klášterec nad Ohří. Historické nadšence jistě zaujme zámek Krásný Dvůr, hrad Kadaň, zřícenina hradu Egerberk a zámek Klášterec nad Ohří.

Zaujala vás tato nabídka? Neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Těším se na Vás.
Číslo zakázky: 024-NP06643
Město: Radonice
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 67 m2
Zastavěná plocha: 330 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Chloupek

Chloupek Radek


 
Tel. na makléře:
+420 736 442 088

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?