Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 60 m2, Sázava

3 400 000 czk / za nemovitost
cena včetně provize a právního servisu

Prodej bytu 2+1, 60 m2, Sázava

Nabízíme k prodeji prostorný byt o velikosti 60 m² v centru města Sázava, na atraktivní adrese v ulici Školská. Byt o dispozici 2+1/L se nachází ve 3. patře a je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí zrekonstruovat bydlení podle svých vlastních představ. Byt je v původním stavu a připraven k celkové rekonstrukci, což poskytuje skvělou příležitost k vytvoření moderního domova přesně podle vašich požadavků.

Bytový dům prošel před pěti lety rozsáhlou revitalizací, která zahrnovala zateplení fasády, novou střechu a výměnu oken za plastová. Zateplení a další úpravy domu přispívají ke zlepšení energetické efektivity, což se pozitivně odráží na nákladech na vytápění. K bytu náleží sklepní kóje a obyvatelé mají k dispozici společnou sušárnu, což zvyšuje komfort bydlení.

Lokalita je jedním z hlavních lákadel této nabídky. Byt se nachází v samém centru Sázavy, což znamená, že veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti – školy, školky, obchody, restaurace a kulturní zařízení. Sázava je město s bohatou historií a klidnou atmosférou, která je ideální pro rodinné bydlení i pro ty, kteří hledají únik od ruchu velkoměsta. Navíc, díky skvělé dopravní dostupnosti se do Prahy dostanete pohodlně autem za méně než hodinu, jelikož je město nedaleko dálnice D1, což ocení jak pravidelní dojíždějící, tak lidé, kteří si cení rychlého spojení s hlavním městem.

Tento byt představuje skvělou investici pro ty, kteří hledají bydlení v srdci malebného města, s potenciálem si ho upravit přesně podle svých potřeb. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky!
Číslo zakázky: 059-NP07256
Město: Sázava
Ulice: Školská
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 60 m2
Zastavěná plocha: 241 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marcela Kvízová

Kvízová Marcela


 
Tel. na makléře:
+420 603 392 336

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?