Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 63 m2, Ústí nad Labem

2 699 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+1, 63 m2, Ústí nad Labem

Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 2+1 o výměře 63 m² v osobním vlastnictví. Nachází se ve 5. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu s novým výtahem v ulici Mošnova, na oblíbeném sídlišti Skřivánek v Ústí nad Labem. Tento byt je skvělou volbou pro rodiny i investory díky jeho výborné lokalitě, občanské vybavenosti a stavu nemovitosti. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, a přestože není zcela modernizován, je v krásném, udržovaném stavu a připraven k okamžitému nastěhování či pronájmu. Nabízí však i možnost pokračovat v rekonstrukcích dle vašich představ, například novou kuchyňskou linkou.

V okolí najdete vše, co potřebujete pro pohodlný život. Dvě základní školy, dvě mateřské školy, sportovní a dětská hřiště, tenisové kurty, potraviny, pekárnu, restaurace a množství zeleně ve vnitroblocích. Dopravní spojení je zajištěno trolejbusovou linkou č. 87, která je vzdálená pouhých sedm minut chůze od domu. Do centra města se dostanete autem za pouhé čtyři minuty, a pohodlné parkování je možné na dvou přilehlých parkovištích.

Byt je světlý a prostorný, s novými podlahami. Chodba spojuje dva neprůchozí pokoje, které jsou momentálně používány jako ložnice a obývací pokoj. Dále pak kuchyni vybavenou skromnější kuchyňskou linkou a vedle kuchyně koupelnu s vanou a záchodem, přepaženým zídkou pro více soukromí a oddělení místa pro pračku.

Ústí nad Labem, sevřené v údolí Labe, nabízí mnoho zajímavých cestovatelských zážitků. Rodiny s dětmi ocení zoologickou zahradu, zrcadlové bludiště, modelová kolejiště a hrad Střekov. Na Větruši najdete restauraci, kavárnu, vyhlídkovou věž, tenisové kurty a další sportoviště. Pro sportovní vyžití v dešti můžete využít plavecký areál Klíše, Areál TJ Slavoj, Jump park a další. Okolí je význačné svou přírodou a množstvím turistických tras, takže vyžití se zde opravdu nekladou meze.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s rychlým přístupem ke všem městským službám a přírodním krásám regionu. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Těším se na vaši odezvu a ráda vám pomohu najít váš nový domov.
Číslo zakázky: 024-NP06698
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Mošnova
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 5
Počet nadzemních podlaží objektu: 8
Celková plocha: 63 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 2
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Eliška Homolková

Homolková Eliška


 
Tel. na makléře:
+420 731 618 487

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?