Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví, 117 m2, Vlora

373 878 eur / za nemovitost

Prodej bytu 1+1, 117 m2, Vlora

Vlora Marina, skvost Středomoří, je výjimečný developerský projekt umístěný v jednom z přímořských měst nedaleko hlavního města. Tento projekt se pyšní unikátním pobřežím s více než 120 rozmanitými plážemi na pobřeží Jónského a Jaderského moře a nabízí 2 km dlouhý pás písečných pláží. Komplex zahrnuje 24 000 m² obchodních prostor, které zahrnují přibližně 20 restaurací a barů, 38 obchodů, 15 dalších služebních zařízení, kasina, kluby a střešní terasy s renomovanými značkami.

Vlora Marina není jen místem pro rekreační bydlení, ale také vynikající investiční příležitostí, jelikož město pulsuje životem v každé sezóně. Nachází se v strategické lokalitě, pouhých 10 minut od městského letiště, s kapacitou kotviště pro 438 jachet a megajachet. Projekt nabízí luxusní apartmány s výhledem na moře, dva hotely kategorie 4 a 5 hvězdiček s privátními a veřejnými plážemi, rekreačními prostorami a zábavními zařízeními pro všechny věkové kategorie, wellness, bazén a další. Veškeré tyto prvky jsou navrženy prestižním belgickým designovým studiem XDGA, což dodává projektu neopakovatelný ráz.

Tento luxusní komplex je skutečnou příležitostí pro ty, kteří hledají investici s potenciálem růstu hodnoty a zároveň chtějí užívat všech výhod života u moře.

Tento apartmán má rozlohu 117 m² a terasu o rozloze 38,96 m². Je umístěný v prvním patře s výhledem na město. V ceně je zahrnuto vyhrazené parkovací stání. Termín dokončení v roce 2027.

Investice do apartmánu může být výzvou, zejména v zahraničí. Naše společnost vám ve spolupráci se sítí REMAX nabízí kompletní servis, který zahrnuje vše od výběru nemovitosti až po její správu. Zajistíme průvodce celým procesem koupě, personalizovaný výběr nemovitosti dle vašich potřeb, optimalizaci pro turistický pronájem, přípravu a vybavení apartmánu a následnou správu nemovitosti, pokud nebudete v Albánii. Naším cílem je, aby vaše investice byla úspěšná a bezpečná.
Další nabídky naleznete na našich stránkách nebo na vyžádání.
Číslo zakázky: 268-NP02615
Město: Vlora
Dispozice: 1+1
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 10
Celková plocha: 117 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Vlastnictví: Osobní
Garáž: Ne
Doprava: Silnice
Voda: Dálkový vodovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 39
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Nossek

Nossek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 608 311 773

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?