Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu v osobním vlastnictví, 208 m2, Wien

18 750 000 czk / za nemovitost
Cena je konečná včetně právního servisu a provize RK.

Prodej atypického bytu, 208 m2, Wien

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím jedinečný atypický byt na adrese Brigittenauer Lände 164-168 ve Vídni. Tento atraktivní byt o dispozici 3+1 a celkové obytné ploše 124 m² se nachází v 8. podlaží moderního bytového domu a nabízí neopakovatelné výhody:

- Terasy s výhledem: Byt disponuje třemi jedinečnými terasami o rozměrech 31 m², 37 m² a zastřešenou terasou 10 m², které Vám poskytnou nádherný výhled na panorama Vídně.
- Klidné umístění: Dům je situován do vnitrobloku, čímž je zajištěno klidné a pohodové bydlení, přičemž byt není přímo u ulice.
- Výtah a parkování: Součástí domu je výtah a k dispozici je parkovací stání v přízemí s dostatečnou kapacitou. Parkování je možné za měsíční poplatek 130 EUR.
- Občanská vybavenost: V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost pro Váš pohodlný život.

Dispozice bytu:

Tento byt je skvěle dispozičně řešený, nabízí pohodlné a praktické uspořádání jednotlivých místností. Při vstupu do bytu se ocitnete v prostorné předsíni o velikosti 9,4 m², která slouží jako centrální uzel pro další části bytu. Z předsíně vedou dveře do samostatného WC s bidetem o velikosti 2 m².

Předsíň také poskytuje přístup do hlavní ložnice o rozloze 15,1 m². Z ložnice můžete vstoupit na zastřešenou terasu, která je ideálním místem pro relaxaci. Dále se z předsíně dostanete do kuchyně o velikosti 8 m² a do velkého obývacího pokoje, který má rozlohu 52 m² a je spojen s pracovnou. Z obývacího pokoje jsou dvě možnosti vstupu na terasy po obou stranách bytu, čímž se zajišťuje dostatek světla a čerstvého vzduchu.

Z předsíně, která má velikost 6 m², se dostanete do dalšího pokoje o rozloze 14,9 m². Tento pokoj má výhodu přímého přístupu na venkovní terasu, což vám umožňuje užívat si příjemný výhled a čerstvý vzduch přímo z pokoje.

Koupelna s WC, která má velikost 9,1 m², je rovněž přístupná z předsíně a poskytuje pohodlné zázemí pro každodenní potřeby.

Z terasy, která je snadno přístupná z pokoje, se dostanete do samostatné místnosti určené pro uskladnění různých věcí. Tato místnost má velikost 7,8 m² a je ideální pro uložení domácích potřeb, sportovního vybavení nebo sezónních věcí.

Součástí bytu je i sklepní kóje umístěná v přízemí domu.

Celkově byt nabízí skvělou kombinaci prostorných místností a dobře navrženého rozložení, které poskytuje pohodlí a flexibilitu pro různé potřeby.

Měsíční náklady:

Kompletní měsíční základy na provoz bytu zahrnující fond oprav, teplou a studenou vodu, elektřinu, topení, správu, společnou elektřinu, výtah a další služby činí aktuálně 430 EUR.

Pokud Vás tato exkluzivní nabídka bytu ve Vídni zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a domluvení osobní prohlídky.
Číslo zakázky: 268-NP02642
Město: Wien
Ulice: Brigittenauer Lände
Dispozice: Atypický
Číslo podlaží v domě: 8
Počet nadzemních podlaží objektu: 9
Celková plocha: 208 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Vlak, Dálnice, MHD
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 78
Sklep: 5
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Vlček

Vlček Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 602 317 331

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?