Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 305 m2, Brno

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej vily, 305 m2, Brno

Exkluzivně nabízíme k prodeji samostatně stojící vilu se dvěma bytovými jednotkami, bývalou zdravotní ordinací, zahradou a garáží v žádané lokalitě Brno, Nový Lískovec.
Dům je částečně podsklepený, jednopatrový, s podkrovým v němž jsou dvě obytné místnosti. Dům byl postaven v roce 1928 renomovaným architektem Janouškem.
Nemovitost by byla také ideální jako sídlo firmy s byty.
V suterénu vily se nachází dva větší sklepy (14 m2 a 13,6 m2) a dva sklepy menší ( 2x 4,1 m2). Přízemí disponuje bytovou jednotkou 1+1 (45 m2) se samostatným vstupem se zahrady.
Hlavním vstupem z ulice vstoupíte do zádveří ( 2,7 m2) ze kterého se dostanete do bývalé čekárny (17,2 m2), ve které je dominantou barevná okenní vitráž (tvůrci bratři Fuchsové), následuje zdravotní ordinace( 21,3 m2) a k dispozici je i toaleta (1,35 m2).
První nadzemní podlaží tvoří samostatnou bytovou jednotku o dispozici 4+1 (116,3 m2), skládá se z prostorného obývacího pokoje, kuchyně s komorou, ložnice, koupelna, samostatné WC, dvěma verandami, z niž jedna slouží jako jídelna.
V druhém nadzemním podlaží jsou dva pokoje. Prostorná půda vybízí k případné rekonstrukci s možností další bytové jednotky.
Vila je obklopena zahradou s okrasnými rostlinami, vzrostlými stromy. Z bývalé prádelny, která na zahradě stojí je zbudovaná garáž s malou místností, která slouží pro zahradní techniku a terasou, která disponuje zahradním krbem. Zahrada také nabízí dostatek prostoru pro případné vybudování menšího wellness ( bazénu, sauny).
Dům je v dobrém technickém stavu, postupem času procházel průběžně rekonstrukcí. Ca před 15 lety byly rekonstruovány rozvody vody a elektřiny, rekonstrukce koupelny, v některých místnostech byly opraveny stávající podlahy za nové plovoucí, byla vyměněna část oken za okna nová plastová a vchodové dveře. Zdrojem tepla je plynový kotel, který slouží i k ohřevu teplé vody. Byla také rekonstruována kanalizační přípojka, nově oplechovány a zatepleny vikýře ve střeše a nové rýny.
Náklady na bydlení jsou ve výši 12.998,- Kč/měsíc
Dům se nachází v klidové vilové zástavbě na ulici Úpatní, s výbornou dostupností do centra Brna. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení.
Přijďte se podívat a objevit kouzlo této jedinečné vily z roku 1928, která čeká na své nové majitele. Vaše nové bydlení čeká v Brně – Novém Lískovci!
Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě prosím kontaktujte.
Číslo zakázky: 077-NP06271
Město: Brno
Ulice: Úpatní
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 305 m2
Plocha pozemku: 645 m2
Zastavěná plocha: 117 m2
Plocha zahrady: 645 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 44
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lenka Hojačová

Hojačová Lenka


 
Tel. na makléře:
+420 731 115 971

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?