Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 175 m2, Brno

12 888 888 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 175 m2, Brno

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme příležitost ke koupi rodinného domu o dispozici 8+2 s užitnou plochou 175 m² na pozemku o celkové rozloze 205 m². K domu je připojený přístavek, ve kterém naleznete dva oddělené pokoje a dílnu (sklad). Je zde také potenciál na tento přístavek udělat další nástavbu, nebo si celý dům upravit del vašich přání a potřeb. Toto vše je již zcela na vás. Na každém patře je zhotovena samostatná koupelna s toaletou a prostorná kuchyně. Součástí domu je také hezký sklep o výměře 9 m2. Tento, velmi prostorný dům se nachází v atraktivní lokalitě Brno-Židenice, která nabízí skvělou dostupnost jak do centra města Brna i do blízké přírody.

Nemovitost je plně vybavená a vše, co je na fotografiích, zůstává a je součástí prodeje. Dům prošel důležitými modernizacemi, včetně výměny elektroinstalace, která je kompletně v mědi, a instalace plastových oken a dveří. Bezpečnost zajišťuje kamerový systém, zatímco tryskaná plechová střecha garantuje dlouhou životnost.

Na střeše byla navíc v prosinci 2022 nově instalována fotovoltaika o výkonu 6,3 kW, kterou dodala společnost E.ON, s 10-ti letou zárukou. Tento systém v hodnotě 450 000,- Kč zahrnuje i bateriové úložiště o kapacitě 10,7 kW, které činí dům energeticky soběstačným a výrazně úsporným. V současném režimu pronájmu je dům díky těmto úpravám nejen výnosný, ale také nákladově velmi efektivní. Zajímavý pronájem nemovitosti umíme samozřejmě přenést na nového majitele.

Lokalita Brno-Židenice patří mezi vyhledávané čtvrti díky své kompletní občanské vybavenosti a skvělému dopravnímu spojení. V blízkosti domu jsou mateřské a základní školy, což je ideální i pro rodiny s dětmi. V okolí se nachází i množství obchodů, restaurací a služeb, včetně zdravotnických zařízení, což zajišťuje maximálně pohodlné bydlení. Do centra Brna se dostanete pohodlně městskou hromadnou dopravou během několika minut.

Pro ty, kdo preferují aktivní životní styl, je okolí vybaveno sportovišti, parky a cyklostezkami. Čtvrť nabízí i rychlé napojení na hlavní silniční tahy, což usnadňuje dopravu autem. Židenice tedy spojují klidné bydlení s výbornou dostupností všech služeb a výhodami velkoměsta.

Prohlídkový den je stanoven na 24. 10. 2024.
Líbí se vám tato možnost krásného bydlení v klidné části Brna? Zavolejte mi a dohodněte si svůj čas prohlídky.

Pavel Seidl
Home & Develop partner
+420 777 534 536
pavel.seidl@re-max.cz

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Číslo zakázky: 268-NP02706
Město: Brno
Ulice: Skopalíkova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 175 m2
Plocha pozemku: 205 m2
Zastavěná plocha: 95 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 9
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Seidl

Seidl Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 777 534 536

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?