Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 173 m2, Bučovice

9 980 000 czk / za nemovitost
Cena je včetně právního servisu. Provizi u této nabídky nehradíte!

Prodej rodinného domu, 173,7 m2, Bučovice

Provizi u této nabídky nehradíte!

Hledáte vysněné bydlení pro svoji rodinu? Rodinný dům na klidném a bezpečném místě se zahradou? Máte dvě děti a chcete pro ně samostatné pokoje a koupelnu? Nechcete přemýšlet, kam vyložíte kola, kolobky a další věci, když přijedete z výletu?

Pak možná právě vás si získá zánovní rodinný dům 4+1 s garáží na dvě auta, zahradou a velkou terasou. Tady najdete dostatek prostoru život celé vaší rodiny i úložných prostorů.

Rodinný dům se nachází 12 kilometrů od Slavkova u Brna v obci Kloboučky, která je součástí města Bučovice s kompletní občanskou vybaveností.

Před domem pohodlně zaparkujete vedle příjezdové silnice. Prostorná garáž nabídne zázemí pro dvě auta, dílnu a dostatek místa pro uskladnění věcí.

Dům je umístěn cca 2,5 m nad komunikací. Před domem, nad garáží, je prostorná terasa (cca 120 m2). Ta vám nabídne soukromí pro relaxaci i zábavu celé rodiny i vašich známých a kamarádů. Odsud budete mít nádherné výhledy na malebnou obec i okolní přírodu.

Terasa navazuje na přízemí rodinného domu. Zde bude rodina trávit společný čas. Zde je situován obývací pokoj s krbovými kamny a dostatkem prostoru pro menší pracovnu. Dále zde naleznete kuchyni s jídelnou, koupelnu a technicko-skladové prostory.

V druhém nadzemním podlaží (obytné podkroví) pak najdete ložnici, koupelnu a šatnu pro vás. V protilehlé části pak dva dětské pokoje se společnou koupelnou. Ložnice a jeden z dětských pokojů má přímý vstup na terasu a zahradu.

Přímo za domem je velká rovná plocha pro posezení, trampolínu nebo bazén. Zahrada dále pokračuje několika stupni s úchvatnými výhledy. Na konci zahrady je pak dřevník a přístřešek. Přístup a příjezd je možný i shora, ze zadní části zahrady.

Pokud hledáte nový domov pro svoji rodinu, pak mě neváhejte kontaktovat. Tady se vám bude zcela jistě líbit.
Číslo zakázky: 077-NP06291
Město: Bučovice
Ulice: Záhumení
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 173 m2
Plocha pozemku: 686 m2
Zastavěná plocha: 238 m2
Plocha zahrady: 430 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Tomáš Fráňa

Fráňa Tomáš


 
Tel. na makléře:
+420 730 139 335

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?