Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 171 m2, Buštěhrad

14 900 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 171 m2, Buštěhrad

Hledáte luxusní bydlení v lukrativní lokalitě s výbornou dostupností do Prahy, Kladna, Kralup nad Vltavou nebo města Slaný? Tento rodinný dům v obci Buštěhrad vám nabízí komfortní a příjemný život v blízkosti hlavního města.

Tato obec je vyhledávanou lokalitou pro svou vynikající polohu a plnou občanskou vybavenost. Nabízí klidný a pohodlný život s rychlou dostupností do hlavního města a dalších okolních měst.

Rodinný dům o dispozici 4+kk poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem a je tak největší místností nemovitosti. Z těchto prostor vede chodba, kde se nachází vstupy do dalších místností a zároveň je tu také výstup na prostornou terasu. Jsou zde dvě koupelny, jedna disponuje záchodem, druhá má sprchový kout i vanu. Jsou zde dva pokoje a jedna ložnice. Ložnice a jeden pokoj mají svoji samostatnou šatnu. K domu je přistavěna prostorná garáž se samo-pojízdnou bránou.

Zastavěná plocha domu je 220 m², užitná plocha činí 171 m², což zajišťuje dostatek místa pro veškeré vaše potřeby. Navíc oceníte úžasnou zahradu o příjemné velikosti 564 m², která bude ideálním prostorem pro nerušené trávení volného času. Zavlažování zajišťuje pitná voda ze studny.

Dům je vybaven krbem, který má rozvod tepla do celého domu. V centrální části domu včetně koupelny je instalováno podlahové vytápění, které zajišťuje maximální komfort. V letních měsících oceníte dvě klimatizační jednotky. Dům má i plynový kotel.
Moderní koupelna je vybavena jak sprchovým koutem, tak vanou, což nabízí flexibilitu a pohodlí pro celou rodinu.

Buštěhrad disponuje veškerou občanskou vybaveností, kterou potřebujete pro pohodlný život. Školy, školky, obchody, zdravotní střediska a další služby jsou snadno dostupné. Díky strategické poloze je Buštěhrad ideálním místem pro ty, kteří chtějí být v blízkosti Prahy i dalších významných měst, aniž by museli obětovat klid a pohodlí venkovského života.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Pro více informací a prohlídku tohoto luxusního domu nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 020-NP09212
Město: Buštěhrad
Ulice: Vrbová
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 171 m2
Plocha pozemku: 784 m2
Zastavěná plocha: 220 m2
Plocha zahrady: 564 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva, podlahové
Doprava: Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 15.7
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lukáš Helešic

Helešic Lukáš


 
Tel. na makléře:
+420 774 956 705

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?