Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 151 m2, Čejkovice

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 151 m2, Čejkovice

Hledáte příjemné místo k životu na venkově? Milujete vinařské oblasti? Máte rádi prostor? Hledáte nemovitost, která má potenciál dalšího rozšíření?
Možná mám místo, které Vám toto vše splní.

RD selského typu v Čejkovicích na Hodonínsku. Obec se nachází se na jižní Moravě 40 km jihovýchodně od Brna v okrese Hodonín, patří k nejteplejším místům České republiky a je jednou z největších vinařských oblastí.

Rodinný dům je řadový, postaven z pálených cihel a v 90. letech prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Obytná plocha o velikosti 151 m2 nabízí dispozici 6+1, prosklenou verandu, koupelnu s vanou s odděleným WC. Dalších 245 m2 užitné plochy poskytne ostatní příslušenství - zastřešený průjezd, dva sklepy, hospodářské stavení, garáž, dílnu, venkovní kuchyň, stylová půdní sýpka a velké půdní prostory. Průjezd nemovitost rozděluje na dvě obytné části se společným sociálním zařízením. Hlavní o dispozici 3+1 a tzv. "vejminek", kde jsou kde jsou další tři pokoje.

Nemovitost je připojena na veřejnou kanalizaci. Obecní vodovod připojen není, ale vede v ulicích (pozemek je přístupný ze dvou ulic). Voda je využívána z vlastní kopané studny. Svislé stěny jsou z pálených cihel, stropy trámové s prkenným a rákosovým podbitím, podlahy betonové s povrchem PVC a keramika.
Při rekonstrukci v 90. letech proběhla kompletní rekonstrukce izolace proti vodě, byla provedena rekonstrukce střechy (přelaťování a výměna střešní tašky).
Okna jsou plastová z roku 2006 a prosklená veranda z roku 2012 postavena z plastových profilů . U vejminku jsou okna dřevěná, kastlová.

Tato nemovitost má hned několik výhod. Má možnost vybudování druhého přístupu ze zadní ulice U Boží muky, kde je i další místo pro parkování na vlastním pozemku, dále velký dvůr se zahrádkou, velký potenciál rozšíření obytné části do půdních prostor (sýpka) a do hospodářských stavení a dále možnost z vejminku vybudovat samostatný nezávislý byt (dvougenerační využití, nebo pro turisty). V neposlední řadě krásná vinařská obec na Jižní Moravě - Čejkovice.

Pokud Vás nemovitost zaujala, srdečně Vás zvu na prohlídku. Pro další informace mě neváhejte kontaktovat a případně si rezervovat čas prohlídky.

Majitel si přeje vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií (podrobné informace do telefonu).
Číslo zakázky: 077-NP06247
Město: Čejkovice
Ulice: Peckova
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 151 m2
Plocha pozemku: 933 m2
Zastavěná plocha: 224 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 42
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Pípa

Pípa Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 778 810 629

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?