Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 150 m2, Cheznovice

6 210 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 150.8 m2, Cheznovice

Nabízíme k prodeji prostorný dvougenerační rodinný dům v malebné obci Cheznovice, ideální pro rodiny hledající klidné bydlení s možností rychlého spojení do větších měst. Obec se nachází v těsném sousedství pohoří Brdy, což nabízí skvělé možnosti pro milovníky přírody a outdoorových aktivit.

Dům prošel v roce 2007 rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala zateplení fasády, výměnu oken za plastová, novou střešní krytinu s opravou krovů, nové okapy, zastřešení balkonu a nové rozvody inženýrských sítí a ústředního topení. Je částečně podsklepený (20 m²) a nabízí obytné podkroví.

Dům je koncipován tak, aby poskytoval pohodlné bydlení pro dvě generace. V přízemí o dispozici 3+kk a výměře 92.4 m² se nachází nově zrekonstruovaná a moderně zařízená kuchyň, která je propojena s obývacím pokojem. Dále zde najdete dva pokoje orientované na jih, koupelnu se sprchovým koutem a oddělenou toaletu. Součástí přízemí je také komora a vstup do sklepa, kde je umístěn kotel na tuhá paliva. Alternativní možností vytápění je elektrický kotel, ohřev vody zajišťuje bojler.

První patro o dispozici 3+1 o výměře 94.1 m² nabízí další kuchyň s jídelním koutem a vstupem na prostornou terasu, která poskytuje krásný výhled na celou zahradu. Patro dále nabízí koupelnu se sprchovým koutem i vanou, oddělenou toaletu a tři pokoje, což umožňuje pohodlné bydlení pro další část rodiny.

Dům je připojen na obecní vodovod, na pozemku je také vlastní studna, která může sloužit pro zahradnické potřeby. Kanalizace je řešena septikem, avšak do roku 2026 je nutné vybudovat čističku odpadních vod, na kterou již majitel vypracoval projekt.

K domu náleží přistavěná zděná stavba, která obsahuje dílnu s možností parkování pro dva osobní automobily. Tato budova je vybavena připojenou elektřinou a prošla rekonstrukcí, která zahrnovala novou fasádu, opravu krovů a střešní krytinu.

Obec Cheznovice nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně obchodu, základní a mateřské školy, pošty, restaurace a sportoviště. Autobusová zastávka je v blízkosti a nájezd na dálnici D5 v Mýtě je vzdálen pouhých 6 km, což zajišťuje snadnou dostupnost do Plzně a Prahy.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit o kvalitách tohoto domu osobně! Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte.
Číslo zakázky: 020-NP09607
Město: Cheznovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 1155 m2
Zastavěná plocha: 204 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Septik
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 20
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lucie Směja Musilová

Směja Musilová Lucie


 
Tel. na makléře:
+420 776 669 289

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?