Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 432 m2, Davle

41 000 000 czk / za nemovitost
Včetně právních služeb a zajištění hypotéky

Prodej vily, 432 m2, Davle

Vítejte v království luxusu a elegance, kde se splní vaše bydlení věčných snů! Nabízím k prodeji exkluzivní vilu v srdci přírody, na adrese Ulice Na Palouku Č. p. 333, v malebném městečku Davle, nedaleko Prahy. Tato nádherná cihlová vila, se rozprostírá na zastavěné ploše 268m² a nabízí úžasných 432m² užitné plochy na pozemku o rozloze 2 964 m².

Při vstupu do této pohádkové vily vás okouzlí prostorný obývací pokoj s krbem, propojený s moderní kuchyňskou částí, vybavenou špičkovými spotřebiči a žulovou pracovní deskou. Z obývacího pokoje se otevírá výhled na první terasu 68.5 m² s panoramatickým výhledem do okolní přírody. V 2NP najdete tři velké ložnice, tři šatny, dvě koupelny a druhou terasu 92 m² s el. markýzou, která poskytuje oázu klidu a relaxace.

Vila je vybavena moderními technologiemi, kamerový systém, podlahové topení, tepelné čerpadlo, zvlhčovač, centrální vysavač a rekuperace, zajišťující příjemné klima v celém domě. K dispozici je také zděný sklep, garáž 41 m² pro vaše vozidlo a dvě parkovací místa. K relaxaci a zábavě slouží vyhřívaný bazén s protiproudem o ploše 40 m² a zahradní domek pro odpočinek v přírodě.

Davle, situovaná na malebném soutoku Vltavy a Sázavy, nabízí dokonalou kombinaci klidného venkovského života s veškerou občanskou vybaveností a snadnou dostupností do Prahy. Autobusová, vlaková a MHD doprava jsou součástí Pražské integrované dopravy.

Tato vila je dokonalým spojením luxusu, komfortu a přírodní krásy, která poskytne vaší rodině útočiště a harmonii. Přijměte pozvání do světa elegance a luxusu a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti hned teď. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 205-NP10785
Město: Davle
Ulice: Na Palouku
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 432 m2
Plocha pozemku: 2964 m2
Zastavěná plocha: 268 m2
Plocha zahrady: 2696 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - elektrické, podlahové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 26
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Slavev

Slavev Martin


 
Tel. na makléře:
+420 777 199 100

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?