Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 180 m2, Dobrovice

6 999 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 180 m2, Dobrovice

Představte si život, kde každý váš den začíná šuměním listí a zpěvem ptáků, zatímco ruch města zůstává v dálce. Kde historie každým krokem vypráví svůj příběh a přitom máte všechny moderní vymoženosti na dosah ruky.

Vítejte v malebné obci Úherce, kde se dokonale prolíná kouzlo minulosti s pohodlím současnosti. Máme pro vás výjimečnou příležitost stát se majitelem nemovitosti, která v sobě skrývá duši a příběh. Jedná se o původní vesnickou usedlost, jež v minulosti sloužila jako kovárna. Přestože se nachází v tichém srdci obce, jste pouhých 15 minut jízdy od Mladé Boleslavi a za 35 minut můžete zažít ruch Prahy.

Váš nový domov nabízí obytnou plochu 180 m², ideální pro rodinné bydlení, relaxaci, nebo dokonce pro realizaci podnikatelských záměrů. K domu přiléhá prostorná stodola, podsklepená dílna a hospodářská budova s kůlnou na dříví. Všechny inženýrské sítě jsou k dispozici – voda, elektřina, plyn – a na hranici pozemku je připravena kanalizační přípojka. O vytápění se postarají buď plynový kotel nebo kamna na tuhá paliva, zatímco teplou vodu zajišťuje bojler.

To ale není vše! Celková rozloha pozemku je impozantních 1532 m². Součástí prodeje je volný stavební pozemek o velikosti 903 m² v přímém sousedství, na kterém můžete postavit nový dům nebo ho případně prodat jako výhodnou investici.

Nemovitost je situována v klidné uličce, přímo v centru obce, kde najdete útulnou hospůdku a obchod s potravinami. Jen 1,5 km odtud, v obci Dobrovice, se nachází mateřská a základní škola, obchody, restaurace a veškerá další občanská vybavenost. Z Úherců je přímé autobusové spojení do Mladé Boleslavi i Prahy.

Soukromí, klid a zároveň dostupnost veškerého pohodlí civilizace – to je jedinečná kombinace, kterou tato nemovitost nabízí. Takové příležitosti se nenaskytují každý den. Nezmeškejte šanci získat svůj vlastní kus venkovského ráje!
Číslo zakázky: 020-NP09553
Město: Dobrovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 1532 m2
Zastavěná plocha: 241 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace, Jímka
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Daniel Skružný

Skružný Daniel


 
Tel. na makléře:
+420 604 999 909

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?