Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 90 m2, Jamolice

3 134 668 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 90 m2, Jamolice

V Jamolicích, malé obci v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, nabízíme dům k rekonstrukci. Obec leží u silnice II. třídy, která vede z Nové Bystřice v Jihočeském kraji přes Kraj Vysočina do blízkosti Brna v kraji Jihomoravském a žije zde 453 obyvatel.

Dům k rekonstrukci má v současné době vstup průjezdem o velikosti necelých 30 m2, z něj se dostanete do předsíně. Z ní je vstup do prvního průchozího pokoje o velikosti okolo 16 m2 a sousedícího, stejně velkého pokoje. Oba jsou orientovány do ulice na jihozápadní stranu.
Kuchyně má velikost okolo 15 m2, koupelna s WC 5 m2.

Výhodou nemovitosti je uzavřený dvůr s hospodářskými stavbami, vstup na zahradu je přes menší stodolu. Za ní najdeme ještě přístavek na zahradě a pak už se otevře prostor pro přibližně 900 metrů čtverečních zeleně.

Územní plán dovoluje v této ploše postavit trvalé nebo dočasné bydlení venkovského charakteru se zázemím užitkových zahrad a obytných traktů pro samozásobitelské hospodářství, přípustná je zemědělská nebo řemeslná výroba bez negativních vlivů na životní prostředí. Podmínkou prostorového uspořádání je respektovat tradiční charakter zástavby s maximální výškou přízemní a obytného podkroví s koeficientem zastavěné plochy 40%.

V Jamolicích bývala základní škola (1.–5. ročník). V současnosti zde funguje pouze mateřská škola. Do základní školy místní školáci dojíždějí do Moravského Krumlova. Také jsou zde dvě hospody a jeden obchod s potravinami. Přesto obec žije bohatým kulturním a společenským životem ve 4 velmi aktivních spolcích: Hasiči, TJ Jamolice, Myslivecký spolek Jamolice Templštýn, Spolek žen Jamolice.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Těšíme se na setkání na prohlídce.
Číslo zakázky: 268-NP02605
Město: Jamolice
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 90 m2
Plocha pozemku: 777 m2
Zastavěná plocha: 101 m2
Plocha zahrady: 900 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik, Jímka
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?