Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 371 m2, Kořenec

13 790 000 czk / za nemovitost
cena včetně provize RK a právního servisu

Prodej rodinného domu, 371 m2, Kořenec

Hledáte místo, které si opravdu zamilujete, ať už pro svoji rodinu nebo jako investiční záměr? Nechcete tuctový dům v satelitu a sníte o soukromí a velkém pozemku? Dovolte mi nabídnout ke koupi prostorný stylový dům 6+kk v Kořenci u Boskovic. Tento dům vás zaujme svým dispozičním řešením a uchvátí pozemkem, který ho obklopuje. Představuje totiž komfort, tradici, prostor, soukromí a sepjetí s přírodou.
Dům má celkem 6 zařízených světlých pokojů a 3 koupelny.
Hlavní obytné části dominuje obývací prostor s krbem, jídelnou a kuchyňským koutem, na který navazuje zimní zahrada a vstup na uzavřený dvůr s pergolou a posezením u grilu. V patře jsou umístěné 3 podkrovní pokoje a koupelna s toaletou.
Ve druhé části domu se nachází další dva pokoje, koupelna a podkrovní společenská místnost, která bude ideální pro vaše rodinná setkání, oslavy nebo zábavu s přáteli.
Celoroční relax si dopřejete u velkého vnitřního vyhřívaného bazénu v působivé místnosti s vysokými stropy a dřevěnými trámy. Odtud vede vstup k posezení na terase a dále do zahrady. Pokud byste chtěli i domací fittness nebo saunu, můžete si je udělat z šatny umístěné vedle bazénu.
Atmosféru celého domu podtrhují původní téměř 100 let staré dřevěné trámy, stylový nábytek a doplňky.

K domu náleží opravdu nádherný a rozlehlý pozemek se svými zákoutími, vzrostlými jehličnany, ale také s ovocnými stromy, kde se budete cítit tak trochu jako v zahradě, v parku a v lese zároveň. Pro venkovní sport a aktivity vybudovali majitelé na zahradě hřiště. Absolutní soukromí zajistí nejenom velikost pozemku, ale také jeho poloha. Podle územního plánu obce je totiž koncovým zastavitelným.

U domu nechybí garáž a pokud máte aut více, pohodlně je zaparkujete také v bočním vjezdu vedle domu. Do zděného zahradního domku zase uskladníte nářadí, kola a dalších věci.
Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel Protherm. Zatopit se dá i v krbu, který díky teplovzdušnému rozvodu vytopí i 3 pokoje v podkroví. Ve všech místnostech v domě jsou radiátory. Druhý plynový kotel slouží pro ohřev vody v bazénu a topení v bazénové místnosti, kde je kromě radiátorů také podlahové vytápění. Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě a je zde zavedený optický internet. Dům se prodává včetně nábytku a zařízení (ponechání nábytku však není podmínkou prodeje).

Obec Kořenec leží 10 km od města Boskovice v části Drahanské vrchoviny, která je typická svojí mírně zvlněnou krajinou, jejíž převážná část leží v nadmořské výšce nad 600 m.
Najdete zde známý Golf & Ski Resort, který nabízí hru na mistrovském 18jamkovém golfovém hřišti, tréninkové plochy a zázemí srubové klubovny s jedinečným architektonickým řešením. V zimě zde upravují tratě pro běžkaře.
Obec má zabudovanou veškerou občanskou vybavenost, tj. oddílnou kanalizaci, ČOV, vodovod, plynofikaci, telefonizaci, dálkové kabely, MŠ, kulturní dům, kapli, dvě prodejny, pohostinství aj.
Pokud vás toto místo a tento jedinečný dům chytl za srdce, ráda se s vámi setkám na prohlídce.
Číslo zakázky: 268-NP02462
Město: Kořenec
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 371 m2
Plocha pozemku: 5754 m2
Zastavěná plocha: 255 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové, podlahové
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Olga Oldřichová

Oldřichová Olga


 
Tel. na makléře:
+420 604 339 493

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?