Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 80 m2, Malovice

7 650 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 80,8 m2, Malovice

Nabízíme k prodeji komfortní nízkonákladový rodinný dům 4+kk s celkovou užitnou plochou 91,36 m², který je součástí nového developerského projektu v Malovicích. Tento dům představuje ideální kombinaci komfortního a energeticky úsporného bydlení, dokonale splňujícího nároky na moderní rodinný životní styl:
3 x parkovací stání (jedno zastřešené za uzamykatelnou bránou, dvě na předním pozemku u domu)
Nízkonákladová nemovitost (PENB A)
Příprava na fotovoltaiku
Příprava na dobíjecí stanici na elektromobil
Velká technická místnost/dílna/úložný prostor na kola, motocykl a pod.
Půdní úložný prostor
Zahrada cca 680 m²
Dojezdová vzdálenost cca 15 min. do CB, 20 min. do Písku, na hlavní trase CB - Praha
Dispozice: Při vstupu do domu vás přivítá zádveří s navazující vstupní chodbou. Centrální část domu tvoří prostorný obývací pokoj spojený s praktickým kuchyňským koutem a jídelnou (30,59 m²). Tato otevřená dispozice vytváří příjemné prostředí pro rodinná setkání a každodenní společné chvíle.
Dům dále nabízí dvě neprůchozí místnosti (10,5 m²), které mohou sloužit jako dětské pokoje nebo pracovny, v závislosti na vašich potřebách. V domě se nachází hlavní ložnice s šatnou (16,04 m²). Z ložnice, obytné části a jednoho z pokojů je přímý vstup na prostornou, částečně zastřešenou terasu s výhledem do zahrady. Tato terasa je ideálním místem pro relaxaci a venkovní posezení s rodinou či přáteli.
Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem s koupelnovou skříňkou, otopným žebříkem. Je zde i WC.
Úložné prostory jsou řešeny technickou místností (10,6 m²) se vstupem ze zahrady a pochozí půdou, doplnit si je můžete sami zahradním domkem.
Dům splňuje energetickou náročnost třídy A, což zaručuje velmi nízké provozní náklady. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem vzduch/voda ve spojení s podlahovým topením. Pro ty, kteří mají zájem o další úspory energie, je připraveno rozšíření instalace fotovoltaické elektrárny. Možnost výběru dokončení interiéru dle standardů od developera.
Před domem se nachází okrasná zahrada, která dotváří harmonický vzhled a příjemnou atmosféru celého prostředí. Pozemek je oddělen vjezdovou bránou, což zajišťuje naprosté soukromí a bezpečnost. Zahrada domu je oplocena. K domu dále náleží 2 parkovací stání a 1 zastřešené parkovací stání.
Dům se nachází v klidné lokalitě a nabízí ideální podmínky pro rodinný život. V obci je k dispozici školka, autobusové spojení, obecní úřad.
Tento dům je perfektní volbou pro ty, kteří hledají moderní, útulný a energeticky úsporný domov v klidném prostředí, ale zároveň chtějí mít město na dosah.
Cena zahrnuje dokončený interiér domu, okrasnou předzahrádku, oplocení zahrady, vjezdovou bránu i 3 park. stání. Neváhejte a sjednejte si prohlídku, abyste se mohli sami přesvědčit o všech přednostech tohoto výjimečného bydlení.
Výměry jsou orientační.
Číslo zakázky: 020-NP09439
Město: Malovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 80 m2
Plocha pozemku: 800 m2
Zastavěná plocha: 120.36 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: A
Garáž: Ne
Topení: podlahové
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michaela Mikešová

Mikešová Michaela


 
Tel. na makléře:
+420 773 609 166

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?