Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 113 m2, Opatovec

3 390 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právního servisu

Prodej rodinného domu, 113 m2, Opatovec

Nabízím k prodeji samostatně stojící RD o velikosti 1+1 s příslušenstvím, zast. pl. 143 m2, se sedlovou střechou, nacházející se v obci Opatovec v blízkosti Svitav.
Celková užitná plocha domu činí 113 m2, přičemž podlahová plocha přízemí domu je 94 m2, dům je částečně podsklepený, výměra sklepu činí 19 m2.
Dům se sestává ze vstupního zádveří, chodby, předsíně, koupelny, technické místnosti, samostatného WC s umyvadlem, z prostorného obývacího pokoje o výměře 33, 65 m2 a z kuchyně.
V kuchyni a obývacím pokoji jsou balkónové dveře, protože zde byly plánované 2 terasy, jedna z přístupu z obývacího pokoje u vstupu do domu, kde jsou v dlažbě již nachystané patky na trámy na zastřešení, další terasa byla plánovaná z přístupu z kuchyně do zahrady. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči, které v kuchyni zůstávají, jejich stáří je cca 5 až 6 let, myčka nádobí je po výměně, ještě v záruce. V technické místnosti se nachází plynový kotel, který vytápí celý dům a ohřívá teplou vodu. Na vodu je umístěný velký ohřívač. V technické místnosti je připravená přípojka na vodu z vlastní studny, rovněž s přípravou na čerpadlo. Studna se nachází na vlastním pozemku, voda by se mohla používat třeba v příslušenství. V současnosti se v celém domě používá voda z obecní přípojky. Odpad je svedený do septiku. Kromě komory, která je v původním stavu, dům prošel rekonstrukcí vnitřních prostor cca před 6 až 8 lety. Jsou zde nové podlahy, vedení elektřiny, odpadů, vody, celkové vytápění domu, okna, dveře, sociální zařízení a kuchyň. Nad celým přízemím se nachází půdní prostor, ve kterém bylo plánováno vybudovat další podkrovní místnosti se sociálním zařízením. Přípojky na topení, vodu, odpady a topení jsou v půdním prostoru vytaženy.
K domu patří velká zahrada o celkové výměře 1818 m2, přičemž celý pozemek včetně stavební parcely má výměru 1965 m2. Pozemek je celý oplocený, přístupová cesta je vlastní vydlážděná s vybudovanými 3 parkovacími stáními před domem. Na zahradě se nachází staré dřevěné přístavby.
Přes pozemek vede obecní cesta, avšak nepřístupná veřejnosti, má ji v pronájmu prodávající.
Dům je vhodný jak na trvalé bydlení, tak jako chalupa k rekreaci.
Více informací sdělím telefonicky. Případný úvěr rádi vyřídíme.
Číslo zakázky: 020-NP09572
Město: Opatovec
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 113 m2
Plocha pozemku: 1965 m2
Zastavěná plocha: 147 m2
Plocha zahrady: 1818 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - plynové
Voda: Zdroj pro celý objekt, Studna
Odpad: Septik
Plyn: Individuální
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 19
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Hana Roušarová

Roušarová Hana


 
Tel. na makléře:
+420 606 579 406

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?