Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 132 m2, Opatovice

6 500 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 132 m2, Opatovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 5+1 na adrese Rajhradická 275, Opatovice, který byl kolaudován v roce 1960 a je vhodný k rekonstrukci. Tato nemovitost je ideální pro rodinné bydlení díky své poloze v klidné lokalitě a blízkosti přírody. Díky své dispozici a rozloze pozemku je dům skvělým řešením pro větší rodinu, která hledá dostatek prostoru pro každodenní život i volnočasové aktivity.

Klíčové vlastnosti:
• Zastavěná plocha: Dům s podlahovou plochou 132 m² disponuje dispozicí 5+1, což zajišťuje dostatek prostoru pro celou rodinu. K dispozici je jedna koupelna a jedno samostatné WC.
• Velikost pozemku: Celková plocha pozemku činí 1672 m², na kterém se nachází rovinatá zahrada, ideální pro relaxaci, zahradničení či rodinné aktivity. Pozemek navíc nabízí možnost rozšíření stávajícího domu nebo případné výstavby dalšího objektu.
• Nádherný rovinatý pozemek s vysokou hodnotou: Tento pozemek je jednou z hlavních předností celé nemovitosti. Díky své velikosti a ideálnímu rovinatému terénu je vhodný nejen pro rekreační účely a zahradničení, ale nabízí i potenciál pro další rozvoj. Odhadovaná tržní hodnota samotného pozemku činí přibližně 7 milionů korun, což z této nemovitosti dělá výbornou investici do budoucna.
• Stav nemovitosti: Dům prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2009, kdy byla instalována nová plastová okna i dveře, upravena fasáda a vyměněn plynový kotel.
• Technické vybavení a parkování: Dům je celý podsklepený, disponuje garáží a venkovním stáním. Je napojen na elektřinu (240 a 400 V), obecní vodovod, kanalizaci a plynovou přípojku.
• Soukromí a lokalita: Dům se nachází v klidné části Opatovic a nabízí pohodlnou dostupnost do Brna, které je vzdáleno pouze 20 minut autem. Blízkost přírody poskytuje ideální podmínky pro pěší turistiku, cykloturistiku či relaxaci v přírodě.
• Občanská vybavenost: Opatovice poskytují základní občanskou vybavenost – mateřská a základní škola, obchod, restaurace i sportovní zařízení. V nedalekém Rajhradě najdete další obchody a služby. Výborné dopravní spojení je zajištěno jak veřejnou dopravou, tak rychlou dostupností dálnice.

Prohlídkový den je stanoven na úterý 24.9.2024. Pro zajištění termínu prohlídky kontaktujte makléře.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce. Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Pokud budete nemovitost financovat hypotečním úvěrem, rádi vám zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.
Číslo zakázky: 268-NP02635
Město: Opatovice
Ulice: Rajhradická
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 132 m2
Plocha pozemku: 1672 m2
Zastavěná plocha: 202 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 80
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Nossek

Nossek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 608 311 773

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?