Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 177 m2, Palasë

715 000 eur / za nemovitost

Prodej vily, 177 m2, Palasë

Green Coast je prestižní rekreační a rezidenční projekt umístěný na nádherném pobřeží Jónského moře v Palase, Albánie. Tento unikátní projekt nabízí ideální kombinaci luxusních rezidencí a moderních rekreačních zařízení, harmonicky zasazených do krásného středomořského prostředí.

Klíčové rysy projektu Green Coast:
Poloha a Výhledy: Green Coast se nachází na jednom z nejfotogeničtějších albánských pobřeží s úchvatnými výhledy na Jónské moře. Díky své strategické poloze je projekt snadno dostupný z mezinárodního letiště ve Vloře a dalších významných přírodních a historických lokalit.

Rezidenční možnosti: Green Coast nabízí širokou škálu rezidenčních možností, včetně luxusních vil a apartmánů s výhledem na moře a hory. Všechny rezidence se vyznačují vysokou kvalitou stavby a středomořským architektonickým stylem, který je moderní a elegantní.

Vybavení: Rezidenti i návštěvníci mohou využívat 1 km dlouhou promenádu u pláže, bary, restaurace, supermarket a sportovní centrum, které nabízí paragliding, vodní sporty a mnoho dalších aktivit.

Udržitelnost a Design: Green Coast je známý svým závazkem k udržitelnosti, zahrnuje zelené koridory, přírodní vodní nádrže a používání elektrických vozidel. Architektura projektu reflektuje přírodní prostředí a využívá prvky jako BriseSoleil pro přirozené chlazení a optimalizaci světla.

Individual Villa:
Cena od 715 000 €
Celková plocha: 177 m²
Celková plocha s pozemkem: 305-582 m²
2 podlaží, 3 ložnice, 2 toalety, veranda, dvůr, 2 parkovací místa

Investiční Servis:
Investice do apartmánu může být výzvou, zejména v zahraničí. Naše společnost vám ve spolupráci se sítí REMAX nabízí kompletní servis, který zahrnuje vše od výběru nemovitosti až po její správu. Zajistíme průvodce celým procesem koupě, personalizovaný výběr nemovitosti dle vašich potřeb, optimalizaci pro turistický pronájem, přípravu a vybavení apartmánu a následnou správu nemovitosti, pokud nebudete v Albánii. Naším cílem je, aby vaše investice byla úspěšná a bezpečná.

Další nabídky naleznete na našich stránkách nebo na vyžádání.
Číslo zakázky: 268-NP02623
Město: Palasë
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 177 m2
Plocha pozemku: 305 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: Silnice
Voda: Dálkový vodovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Nossek

Nossek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 608 311 773

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?