Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 164 m2, Petrov

13 900 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 164 m2, Petrov

Nabízíme k prodeji rodinný dům typu dřevostavba na adrese U Ručiček, v části obce Petrov, obec Petrov, okres Praha-západ. Tento samostatný dům se nachází na parcele o rozloze 1180m² a nabízí ideální kombinaci přírodního prostředí a dostupnosti k Praze. S celkovou zastavěnou plochou 90m² a užitnou plochou 164m² poskytuje dostatek místa pro pohodlné bydlení rodiny s dětmi.

Dům disponuje 3 pokoji, což z něj činí prostorný a pohodlný domov. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyň propojená s obývacím pokojem, kde se zahřejete buď komfortně podlahovým topením, nebo si vytvoříte příjemnou atmosféru u krbu. Vybavení domu je částečné, ale zahrnuje veškeré potřebné prvky pro komfortní bydlení. Nadstandardem jsou dvě klimatizační jednotky, solární panely, příjemné posezení u domu s výhledem do přírody, terasa v přízemí i prvním patře a dokonce i kryté posezení s grilem pro přátelská setkání za jakéhokoli počasí. Součástí domu je také garáž a parkoviště, což usnadní parkování a uskladnění rodinného vozu.

Jedním z největších lákadel tohoto domu je jeho nádherná přírodní zahrada, která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci. V okolí domu panuje klidná atmosféra a příjemné prostředí, ideální pro odpočinek a rodinné aktivity. Dům je umístěn v bezpečné lokalitě s dobrou dostupností ke školám, přírodě a veškeré občanské vybavenosti.

Dům je vybaven podlahovým topením a krbem, což zajišťuje příjemné teplo a útulnou atmosféru. Bezpečnostní hledisko je zajištěno odpadem připojeným na kanalizaci a vlastním zdrojem pitné vody pro celý objekt, stejně jako obecní přípojkou vody. Elektřina je zajištěna 230 V i 400 V.

Celkově je tento dům ideální volbou pro milovníky klidu, kteří hledají kombinaci přírodního prostředí, soběstačnosti a pohodlného bydlení.

Pokud chcete svůj soběstačný přírodní ostrov nedaleko Prahy, neváhejte, zavolejte a přijďte na prohlídku tohoto přírodního skvostu.
Číslo zakázky: 061-NP02735
Město: Petrov
Ulice: U Ručiček
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 164 m2
Plocha pozemku: 1180 m2
Zastavěná plocha: 152.51 m2
Plocha zahrady: 1000 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické, podlahové
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Kamila Šebková

Šebková Kamila


 
Tel. na makléře:
+420 606 418 787

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?