Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 166 m2, Povrly

8 290 000 czk / za nemovitost
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.

Prodej rodinného domu, 166 m2, Povrly

Hledáte moderní rodinný dům?

Hledáte klidnou lokalitu s moderní zástavbou okolí?

Hledáte bydlení obklopené přírodou?

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 166 m².

Tato nemovitost je ideální pro všechny, kteří hledají prostorný dům pro svou rodinu a chtějí si vytvořit kvalitní zázemí ve vyhledávané lokalitě.

Tento patrový dům disponuje 4 obytnými pokoji, kuchyňským koutem s jídelnou, dvěma koupelnami , dvěma toaletami, technickou místností, integrovanou garáží a další extra místností, která je vhodná jako menší šatna nebo skladovací prostor.
S užitnou plochou 166m² si můžete být jisti, že vám nebudou chybět místa pro vaše potřeby. Dům byl dostavěn a kolaudován v roce 2008 a vystavěn z kvalitních materiálů.

Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo, které bylo nově koupeno a instalováno v roce 2023 a je zdrojem pro podlahové vytápění umístěné v obou podlažích se samostatnou regulací.
Dalším zdrojem tepla jsou krbová kamna, která zároveň navodí příjemnou atmosféru v zimních měsících.

Dům je napojen na vodovodní řad, který neomezeně zajišťuje dodávku pitné vody. Odpadní vody jsou svedeny do veřejné hloubkové kanalizace

Na oploceném pozemku o rozloze 928m² najdete prostornou zahradu a zpevněnou část před domem, která slouží jako příjezdová cesta ke garáži a zároveň může být využita jako parkovací plocha.
Přední část pozemku je ohraničena zdí, osazená moderním oplocením a samotný vjezd na pozemek zajišťuje automatická brána na dálkové ovládání.
Na pozemku za domem jistě oceníte přímý vstup z domu na zpevněnou terasu s výměrou 35 m2, která byla vystavěna z kvalitních materiálů a nabízí nerušený odpočinek od denního shonu v výhledem do Labského údolí.

Tento rodinný dům je skvělou volbou pro všechny rodiny s dětmi, které chtějí žít v bezpečném a přátelském prostředí, obklopeni nádhernou přírodou a výhledem do širokého okolí.

V obci je mateřská i základní škola, pošta a několik obchodů s potravinami a smíšeným zbožím.

Obec Povrly nabízí bohatou nabídku s možnostmi sportování (fotbalový stadion, zimní stadion, koupaliště atd.) a kulturního vyžití, nebo se můžete zapojit do některého z místních spolků.

Dostupnost do Ústí nad Labem, vzdáleného 10 km, zajišťují mimo silnici 1.třídy také autobusové a vlakové spoje, které jsou i ve směru do města Děčín, vzdáleného 13 km.

K této nabídce máme pro Vás připravenou kompletní stavební a technickou dokumentaci, včetně virtuální prohlídky celého domu, kterou si můžete prohlédnout ještě před osobní prohlídkou.

Věřím, že Vás nabídka tohoto domu zaujala....
Těšíme se na vás na prohlídce!
Číslo zakázky: 024-NP06581
Město: Povrly
Ulice: U Stadionu
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 166 m2
Plocha pozemku: 928 m2
Zastavěná plocha: 122 m2
Plocha zahrady: 802 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Jiné, podlahové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jan Richter

Richter Jan


 
Tel. na makléře:
+420 737 822 227

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?