Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 180 m2, Praha 5 - Lochkov

15 900 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právních služeb

Prodej rodinného domu, 180 m2, Praha

Ke koupi nabízím prostorný rodinný dům v ulici Na Písku, Praha Lochkov.

Částečně podsklepený rodinný dům byl postaven v roce 1960, v roce 2006 pak proběhla jeho celková rekonstrukce. Dispozičně se jedná o stavbu s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. V přízemí se nachází jedna ložnice, obývací pokoj s krbem, kuchyně, koupelna, toaleta, zádveří a chodba. V obytném podkroví jsou další dvě ložnice, průchozí místnost (nyní druhá kuchyně pro horní podlaží), šatna a dvě půdy tvořící úložné prostory. V suterénu je prostorná chodba, úložný prostor pod schodištěm a dvě místnosti, kotelna a bojlerovna.

Samotná stavba rodinného domu má zastavěnou plochu 87 m2. Další zastavěnou plochu tvoří zpevněné kryté parkovací stání, vytápěná garáž s dálkově ovládanými vraty a hospodářské přístavky ideální pro uložení zahradního náčiní a sportovních potřeb. Všechny vedlejší stavby jsou řádně zapsané v katastru nemovitostí. Na pozemku dále najdete dřevěnou pergolu s dlážděnou podlahou pro venkovní posezení. Vjezd na pozemek z ulice skrze dálkově ovládanou pojezdovou bránu.

Stav domu je velmi dobrý a umožňuje okamžité plnohodnotné využití. Případné úpravy budou spíše estetického charakteru v podobě obměny povrchů a modernizace interiéru.

Dostupné jsou všechny inženýrské sítě, elektřina, plyn, vodovodní řad a kanalizace. Vytápění plynovým kotlem Junkers se zachováním původního kotle na tuhá paliva coby záložního zdroje. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem o objemu 180 litrů.

Dům se nachází v klidné ulici Na písku, v pražském Lochkově, který vyniká především krásnou přírodou v okolí a skvělou dopravní obslužností. Na procházky či cyklovýlety můžete vyrážet do národní přírodní památky Cikánka nebo do přírodní rezervace Slavičí údolí, které jsou součástí rozlehlého Radotínsko-Chuchelského přírodního parku s rozlohou téměř 900 ha. Bude trvat řadu let než prozkoumáte všechna zákoutí toho krásného kusu přírody. Dopravně oceníte blízkost Pražského okruhu, který poskytuje rychlé spojení s jihovýchodem a severozápadem Prahy. Na letiště je to odtud jen necelých 20 minut jízdy autem. Stejně krátce pojedete autem na Smíchov, případně můžete využít autobus (cca 30 minut jízdy).

Koupi domu lze financovat hypotečním úvěrem, nemá žádná právní omezení a je připraven k okamžitému nastěhování.

Těším se na viděnou na prohlídce!
Číslo zakázky: 205-NP10771
Město: Praha 5 - Lochkov
Ulice: Na písku
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 715 m2
Zastavěná plocha: 250 m2
Plocha zahrady: 465 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: E
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Dálnice, Silnice, MHD
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 25
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Březina

Březina Martin


 
Tel. na makléře:
+420 296 240 404

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?