Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 395 m2, Praha 5 - Motol

33 400 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 395 m2, Praha

Nabízíme mimořádně prostorný třígenerační rodinný řadový dům v ulici Hamsíkova blízko Nemocnice na Homolce i Nemocnice Motol.
Rodinný dům je rozložen do 3 podlaží, navíc pod zahradním pozemkem u domu je vestavěna uzamykací garáž pro 2 vozy s vjezdem z vedlejší ulice Wolfova a dále se nachází 2 parkovací místa na vlastním pozemku u vchodu z ulice Hamsíkova. Majitelé tudíž nemusí pro své vozy kupovat parkovací oprávnění. Vstup do domu je z obou ulic.
V domě se nachází celkem 7 obytných místností plus nové kuchyně, hygienické a technické zázemí.
2 kuchyně otevřené do 2 velkých obývacích pokojů s balkóny (směr jih) plus 5 ložnic, 2 koupelny, 3 WC, velká šatna, terasa a zahrada činí z domu ideální prostor pro velkou rodinu, soužití více generací nebo i soukromou školku.
Dům má novou střechu, obě kuchyně a koupelny po rekonstrukci, nové průčelí domu a vydlážděná parkovací místa v místě bývalé předzahrádky. Uzamykací garáž pro dva vozy je velkým bonusem, v této ulici jsou přidané garáže vybudované pouze u dvou domů, kde to povoloval terén vůči sousední ulici Wolfova.
Užitná plocha všech obytných pater je 362 m2, každé patro má možnost posezení venku - balkón nebo terasu. Pozemek a zeleň lze lehko udržovat, zahrada je vyrovnána do roviny a svou velikostí je nenáročná.
Lokalita Motola je velmi žádaná pro svou občanskou vybavenost, jsou zde školky, školy, střední škola, lesopark, sportoviště, 2 velké nemocnice, je to známá oblast zelených ploch, mnoha sportovišť a hřišť v lese, na louce i na sídlišti. Do 10 minut autem jsou velká obchodní centra na Smíchově, na Zličíně, ve Stodůlkách i v Řepích.
Lokalita nabízí výbornou dostupnost jak do centra Prahy díky metru, autobusu a tramvaji (zastávky v pěší dostupnosti 5 až 15 minut od domu), ale i dobrý výjezd ven z Prahy směr Karlštejnsko, Berounsko, Křivoklátsko, Rakovnicko i ke Kladnu a k letišti.
Lokalita Motola je velmi oblíbena rodinami s dětmi kvůli třem školkám a zejména kvůli základní škole s kvalitní výukou jazyků i sportů a kroužků (fotbal, basketbal, tenis, golf, pozemní hokej, tanec, gymnastika, bojová umění, sportovní přípravka, atd.) Motolské sídliště je malé, uzavřené mezi lesem a nemocnicemi. Přesto má několik dětských hřišť, veřejné sportoviště na basket a fotbal, venkovní fitness. Nad sídlištěm na Ladronce je in-line dráha, bowling, cyklotrasy, atd.
Od nabízeného domu pěší dostupností se nachází vše důležité, co rodina potřebuje, včetně škol, přírody a zdravotní péče.
Cena za rodinný dům s pozemky a garážemi je stanovena na 33.400.000 Kč. Lze domluvit s majiteli, co může být v domě ponecháno v ceně a smluvně to bude zajištěno. K nemovitosti lze zajistit financování s výběrem z několika výhodných výpočtů hypoték různých bank.
Máte-li zájem o více fotografií a informace o nemovitosti, neváhejte napsat a ráda Vám co nejdříve zašlu požadované informace, případně zajistím prohlídku :)
Číslo zakázky: 218-NP06072
Město: Praha 5 - Motol
Ulice: Hamsíkova
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 395 m2
Plocha pozemku: 158 m2
Zastavěná plocha: 123 m2
Plocha zahrady: 143 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: C
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ano
Doprava: MHD
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavla Brychtová

Brychtová Pavla


 
Tel. na makléře:
+420 602 377 792

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?