Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 186 m2, Suchohrdly

6 535 000 czk / za nemovitost
provizi naši RK nehradíte. Majitel si přeje vybrat kupujícího podle jím stanovených kritérií.

Prodej rodinného domu, 186 m2, Suchohrdly

Takové krásné místo k životu se už těžko hledá.

Považte. Pozemek 1510 m2. Okrasná zahrada před domem, sad se vzrostlými ovocnými dřevinami za domem. Vše oploceno. Dům je posazený 20 m od silnice. Garáž, venkovní kuchyňka, pergola zahradní krb s udírnou.

Z jedné poloviny podsklepený podkrovní rodinný domek postavený v roce 1968 disponuje 5. obytnými místnostmi, jednou kuchyní s jídelnou, koupelnou, samostatným WC, spíží a dalšími dvěma půdními prostory, kterými lze obytnou plochu ještě více rozšířit.

V přízemí se nachází 2 obytné pokoje, kuchyň s jídelnou a sociální zařízení. V podkroví 3 obytné pokoje. Z nich hlavní má velké prosklení a vstup na balkon ze kterého lze dohlédnout až na Pálavu. Ve sklepě pak prostorná kotelna s místem na zásobu otopu, nebo pro akumulační nádrže a hospodářský sklep, který lze přestavět třeba na saunu. Za domem se potom nachází garáž, na kterou navazuje podsklepená venkovní kuchyňka a drobné hospodářské stavení.

Dům je postaven z pálených cihel, krovy sedlové, okna původní dřevěná kastlová. V podkroví jsou 2 plastová. Podlahy v přízemí betonové, parkety, PVC, keramika. Stropy jsou trámové s prkenným a rákosovým podbitím. Topení ústřední. Topit lze kotlem na dřevo starým cca 7 let, nebo plynovým kotlem starým cca 4 roky. Ohřev TUV zajišťuje elektrický bojler starý 4 roky. Dům procházel průběžnou údržbou a renovacemi, v rámci kterých byla v minulosti prořízena nová koupelna a kuchyň. Nemovitost je ve stavu, který umožňuje okamžité bydlení, i když určitou míru rekonstrukce bude vyžadovat. Získáte však jedinečné místo s dostatkem prostoru pro trávení volného času Vašeho a Vaší rodiny.

Pro podrobnější informace neváhejte kontaktovat makléře a případně se objednat na prohlídku tohoto neobyčejného místa. K dispozici je i virtuální prohlídka.

Majitel si přeje vybrat kupujícího podle jím stanovených kritérií.
Číslo zakázky: 077-NP06241
Město: Suchohrdly
Ulice: Těšetická
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 186 m2
Plocha pozemku: 1510 m2
Zastavěná plocha: 485 m2
Plocha zahrady: 1025 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 37
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Pípa

Pípa Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 778 810 629

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?