Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 120 m2, Ústí nad Labem

8 900 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 120 m2, Ústí nad Labem

Je mi ctí Vám představit krásný dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 5+kk, nacházející se v malebné a klidné lokalitě Brná v Ústí nad Labem, v ulici Karla Maye. Není náhodou, že je pojmenována po tomto německém spisovateli - ten zde v roce 1897 pobýval, nechal se inspirovat zdejší krajinou, jejími roklinami, a napsal část svého románu. Dům zde byl postaven v roce 2015 a je ve vynikajícím stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Pojďme se na něj podívat:

Dům a jeho dvě podlaží nabízí podlahovou plochu 100 m² a užitnou plochu 120 m². V 1NP nalezneme obývací pokoj, kuchyň, ložnici , a také koupelnu s toaletou. Ve 2 NP nalezneme dva dětské pokoje, a také další menší pokoj , kde je přivedena voda a odpad, a nabízí se zde možnost vybudovat další kuchyň, nebo menší pokoj ,který může sloužit jako pracovna , popř. šatna. Ve 2 NP je také koupelna společná s toaletou. Součástí nemovitosti je prostorná terasa o výměře 20 m² s klidným posezením a vířivkou whirlpool, která nabízí také nádherný výhled. Pozemek o rozloze 1126 m² je krásně udržovaný, mírně svažitý a vybavený prostorným bazénem s filtrací.

Technické parametry domu zahrnují zateplení polystyrenem o tloušťce 20 cm, plechovou střechu značky Lindab se zateplením (vata), a plastová okna s trojskly. V domě se nachází dvě koupelny, jedna v každém patře, a v ložnici je sauna značky Marimex. Kuchyň je plně vybavena sklokeramickou deskou, myčkou a troubou.

Kompletní dokumentace je k dispozici.

Dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu (230V a 380V), odpad je sveden do jímky, plyn k dispozici není. Vytápění zajišťuje lokální elektrický kotel s podlahovým topením a krb s průduchy do patra. Aktuální měsíční poplatky za vodu činí 600 Kč, a za elektřinu 6000 Kč.

Parkování je možné přímo na pozemku a před domem. Nemovitost se nachází jen 12 minut autem od centra Ústí nad Labem, nebo 40 minut autobusem č. 81 se zastávkou 3 minuty od domu.

Brná je rezidenční a rekreační oblastí bez průmyslových areálů, s výbornou občanskou vybaveností včetně prodejny smíšeného zboží, pobočky České pošty a několika restaurací. V blízkosti se nachází termální koupaliště s plaveckým bazénem, hřiště na plážový volejbal a minigolf, kemp s ubytováním a školou vodního lyžování, fotbalové hřiště a mnoho turistických tras včetně Labské stezky, která vede podél řeky Labe.

Tato lokalita je ideální pro rodinný život i aktivní odpočinek. Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 024-NP06687
Město: Ústí nad Labem
Ulice: Karla Maye
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 120 m2
Plocha pozemku: 1126 m2
Zastavěná plocha: 58 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - elektrické, podlahové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Chloupek

Chloupek Radek


 
Tel. na makléře:
+420 736 442 088

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?