Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 320 m2, Valtice

4 199 000 czk / za nemovitost
včetně provize realitní kanceláři, právního a poprodejního servisu

Prodej rodinného domu, 320 m2, Valtice

Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci v lukrativní lokalitě na ulici Břeclavská v blízkosti centra Valtic. Města, které láká nejen milovníky vína, ale i ty, kdo hledají klidné, a přitom živé místo k životu. Pyšní se nádhernými historickými památkami i rozšířenou občanskou vybaveností. Jsou místem, kde se snoubí pohodlný život s bohatou historií a kulturou.

A právě zde nabízíme patrový rodinný dům se sedlovou střechou, garáží a částečným podsklepením o dispozici 6+1. V prvním nadzemním podlaží se nacházejí dva prostorné pokoje do ulice, tři menší pokoje do dvorního traktu, spižírna, toaleta, chodba a garáž. V druhém nadzemním podlaží jsou dva pokoje, koupelna, chodba a nevyužité podkroví s možností vestavby. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě.

Nemovitost je v současném stavu určena ke kompletní rekonstrukci případně demolici, což Vám umožňuje vytvořit si domov přesně podle svých představ. Za domem se nachází rozlehlá zahrada s ovocnými stromy a krásným výhledem na kostel sv. Augustina. Díky své výhodné poloze nabízí dům nepřeberné možnosti využití a přizpůsobení novým majitelům.

Tento rodinný dům je ideální pro rodiny s dětmi díky blízkosti školy, školky i veškeré občanské vybavenosti. Milovníci historie a vína ocení polohu v místě plném historie a kultury. A v neposlední řadě i investoři a podnikatelé zde naleznou výbornou investiční příležitost v atraktivní lokalitě s možností kompletní rekonstrukce.

Skvělá poloha v centru Valtic, možnost přizpůsobení domu dle vlastních představ, připojení na všechny inženýrské sítě, rozlehlá zahrada s ovocnými stromy a krásným výhledem jsou hlavními výhodami této nemovitosti.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací a prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře. Využijte této jedinečné příležitosti vlastnit dům v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí České republiky!
Číslo zakázky: 077-NP06293
Město: Valtice
Ulice: Břeclavská
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 320 m2
Plocha pozemku: 724 m2
Zastavěná plocha: 154 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?