Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 125 m2, Verneřice

4 495 000 czk / za nemovitost
vč. kompletního realitního a právního servisu a provize

Prodej rodinného domu, 125 m2, Verneřice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji zděnou rodinný dům/chalupu z konce 19. století v obci Rychnov, v krásné přírodní Českého středohoří. Jedná se o původně venkovské nepodsklepené stavení, které bylo zrekonstruováno do dnešní podoby. K domu náleží nádherná zahrada s posezením, kůlnou a krytým stáním.

Pokud hledáte klid, historii, přírodu, ale i dobré sousedy a obec, kde se dodržují místní zvyky převážně na hezkém „rynku“ (např.slet čarodějnic, ples, řízkobraní, country, Vánoční punč či Novoroční bowle aj.) a zároveň nedaleko Ústí, Litoměřic, Děčína (vše do 30 km), tak je toto místo právě pro Vás.

Dům s oplocenou zahradou má celkovou výměru 1157 m2.
Dispozice domu:
- přízemí: vchod, zádveří, chodba, obývací pokoj s krbem, kuchyně s rohovou kuch. linkou, koupelna se sprchovým koutem a WC, technická místnost, kůlna a vstup ze zahrady.
- 1. Patro: 4 samostatné pokoje/ložnice a WC
- Podkroví: pochozí-úložný prostor.

Zahrada je krásně udržovaná, oplocená, velmi mírně svažitá. Dnes slouží majitelce především jako oddychová a společenská (kryté posezení s grilem), prostor pro hraní vnoučat atd. V horní části je dostatek prostoru pro záhony, zahradničení a vlastní výpěstky. Součástí je také kůlna a druhý vjezd na pozemek. V přední částí u hlavního vstupu je kryté stání na os. auto.

Dům prošel v nedávné minulosti celkovou rekonstrukcí – koupelna, kuchyně, okna, vnitřní rozvody, instalace tep. čerpadla (8 let). Voda z řadu, odpad je sveden do dvoukomorové jímky,

Chalupa leží v přírodě, zeleni, klidu a je vhodná jak k rekreaci, tak i k trvalému bydlení. Nádherná okolní příroda láká k pěším a cyklovýletům po Českém středohoří a okolí – skanzen Zubrnice, zřícenina Varhošť, Buková hora s vysílačem aj.
V obci je zastávka autobusu. Veškerá občanská vybavenost se nachází v okolních obcích Verneřice, Těchlovice či v nedalekých městech (UL, DC, LTM).

Pokud se chcete usadit natrvalo či jen na víkendy a dovolené v obci, o které jsou první zmínky již z r. 1278, tak je pro Vás tato nabídka přímo ideální.
Zájemci o další informace a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře nabídky.
Číslo zakázky: 024-NP06732
Město: Verneřice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 125 m2
Plocha pozemku: 1048 m2
Zastavěná plocha: 109 m2
Plocha zahrady: 1043 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - elektrické
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Novotný

Novotný Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 739 486 463

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?