Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 246 m2, Vis

1 250 000 eur / za nemovitost
Včetně provize realitní kanceláře a právního servisu.

Prodej vily, 246 m2, Vis

Hledáte jedinečný domov či investiční příležitost na jednom z nejkrásnějších míst ve Středomoří? Tato krásná třípodlažní vila, dokončená v roce 2010, se nachází v centru historického města Vis na stejnojmenném ostrově. Umístěna je na kopci, zapuštěna do skály, s nádherným výhledem na město a přístav. Tato nemovitost nabízí vše, co si jen můžete přát.

Vila se rozprostírá na pozemcích o celkové rozloze 588 m² a její zastavěná plocha činí 93 m². Každé patro vily nabízí jeden prostorný apartmán s vlastním vstupem, což zajišťuje soukromí a komfort pro všechny její obyvatele.

V přízemí se nachází nejmenší apartmán o výměře 39,5 m² a klimatizovaný vinný sklep, ideální pro milovníky vína. První patro nabízí větší apartmán o rozloze 66,1 m², kde naleznete obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu, dvě ložnice, dvě koupelny, chodbu a technickou místnost. Druhé patro pak ukrývá apartmán o velikosti 72,9 m² s obývacím pokojem taktéž propojeným s kuchyní a jídelnou, dále ložnici se šatnou, koupelnu, technickou místnost a chodbu. Terasa v tomto patře poskytuje, ať už ve dne či v noci, úchvatný výhled na celé město. Při chladnějších dnech zútulní prostor tohoto apartmánu krbová kamna, naopak v letních měsících oceníte stropní ventilátory.

Další samostatnou stavbou je dvoulůžkový studio apartmán o ploše 16,3 m², jehož součástí je příprava pro kuchyňský kout propojený s jídelnou a ložnicí a vlastní koupelna.

V neposlední řadě je zde dále technická budova o ploše 35,9 m² nyní sloužící jako strojovna bazénu a úložný prostor.

Relaxaci a zábavu zajistí zastřešený plavecký bazén se slanou vodou o rozměrech 8 x 4 metry s hloubkou od 0,75 do 2 metrů. Okolní terasovité zahrady se vzrostlými stromy vytvářejí klidnou oázu pro odpočinek.

Vila je energeticky velmi efektivní díky solární elektrárně o výkonu 3,45 kWp. Elektrárna umožňuje přeprodej výkonu do sítě, což činí nemovitost téměř soběstačnou. Teplovodní solární panely zajišťují ohřev teplé užitkové vody a případné vytápění apartmánu v posledním patře pomocí podlahové topení. Stavební materiál byl pečlivě vybrán s ohledem na izolaci a energetickou úspornost (duté cihly o rozměru 40 cm + zateplení polystyrenem o tloušťce 10 cm). Vila je vybavena kvalitními plastovými okny s hliníkovým stíněním/okenicemi, které obstarají pohodlí, soukromí a bezpečí.

Nemovitost je napojena na elektřinu, obecní pitnou vodu a kanalizaci. K dispozici jsou tři podzemní nádrže na dešťovou vodu o celkovém objemu 34 m³.

Aktuálně je vila využívána pro vlastní potřebu majitelů a je vedena v katastru jako rodinný dům. Prodává se včetně veškerého vybavení, s výjimkou osobních předmětů.

Více informací a fotografií naleznete na martinstrojsa.cz/nemovitosti/vila-vis

Pokud hledáte luxusní a klidné bydlení na jednom z nejkrásnějších chorvatských ostrovů, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo osobní prohlídku. Tato exkluzivní vila na ostrově Vis čeká právě na Vás.
Číslo zakázky: 024-NP06703
Město: Vis
Ulice: Zrinsko-Frankopanska ulica
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 246 m2
Plocha pozemku: 588 m2
Zastavěná plocha: 93 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Silnice
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Štrojsa

Štrojsa Martin


 
Tel. na makléře:
+420 606 028 028

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?