Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 172 m2, Želízy

6 290 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 172 m2, Želízy

Želízy - brána do chráněné krajinné oblasti Kokořínsko. Najdete zde klid uprostřed lesů ideálních pro rekreaci, houbařství a vše ostatní co patří do chalupářského života.
Jedná se o stavbu ze smíšeného zdiva o dispozici 5kk. V přízemí chalupy se nachází kuchyň vybavená kuchyňskou linkou, koupelna s vanou a toaletou, technická místnost, prostorný obývací pokoj s krbem který je propojen se vstupem do první ložnice.
V patře domu se nacházejí další dvě ložnice, do kterých vstoupíte vzdušnou otevřenou galerií sloužící jako salón pro čtení knih či sledování filmů. Dále na tomto patře najdete toaletu a sprchový kout či malou dílnu pod střechou domu.
Chalupa je částečné podsklepená, sklep slouží k uskladnění zahradní techniky, ale mohl by sloužit i třeba jako vinný sklep. Celková plocha pozemku je 1159 m2, kde příjemná zahrada zabírá 759 m2. Na pozemku najdete garáž a v rohu zahrady dále další vyzděný a zastřešený prostor - třeba pro uskladnění dřeva. Chalupa je napojená na elektřinu, odpad je řešený lokálně vývozem, vytápění zajišťuje krb na dřevo.
Jedná se o nádherné místo v CHKO Kokořínsko v blízkosti Čertových hlav a želízského koupaliště. Díky okolní přírodě je tento dům oázou klidu předurčeném k útěkům z velkoměsta, ale původním majitelům sloužilo i k celoročnímu využívání. Nabídka je vhodná pro zájemce, kteří vyhledávají klid, odpočinek a relaxaci, ale i pro ty, kteří vyhledávají odpočinek aktivní a využijí mnoho tras pro cyklistiku a turistiku.
Číslo zakázky: 061-NP02691
Město: Želízy
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 172 m2
Plocha pozemku: 1032 m2
Zastavěná plocha: 112 m2
Plocha zahrady: 759 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Jelínek

Jelínek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 604 859 236

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?