Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pronájem domu, 224 m2, Hřebeč

55 000 czk / za měsíc
+ poplatky + poplatek RK

Pronájem rodinného domu, 224 m2, Hřebeč

Nabízíme k pronájmu nádherný rodinný dům o dispozici 5+1 s užitnou plochou 224 m², nacházející se na pozemku o rozloze 591 m². Tento patrový dům je šikovně situován na rohovém pozemku s krásnou a udržovanou zahradou. Zahrada nabízí bazén, posezení na terase, prostor pro relaxaci, zimní zahradu a parkovací stání pro dvě auta. Vzrostlé dřeviny kolem pozemku zajišťují nájemcům dostatek soukromí.

Dispozice domu je rozložena do dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží. V 1. NP se nachází obývací pokoj se zimní zahradou a vstupem na zahradu, jídelní kout, kuchyň, pracovna, koupelna a samostatné WC. 2. NP nabízí tři ložnice, z nichž dvě mají výhled do zahrady, a koupelnu s vanou a WC. V suterénu se nachází prádelna, odpočinková místnost se saunou, dílna a posilovna (bez vybavení) se zrcadlovou stěnou.

Vjezd na pozemek zajišťují vrata na dálkové ovládání. Při stavbě domu byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů, což se projevuje i ve vestavěných skříních na míru, které zajišťují dostatek úložného prostoru po celém domě. Venkovní fasáda je vyvedena v anglickém stylu z lícových cihel, což dodává domu elegantní vzhled. Nemovitost je zabezpečena alarmem a kamerovým systémem Jablotron, který lze ovládat z chytrého telefonu.

Obec Hřebeč je malebná vesnice poblíž Prahy a Kladna, známá svou klidnou atmosférou a přátelským prostředím. Nabízí základní občanskou vybavenost, včetně obchodů, školky, školy, pošty a zdravotního střediska. Obec poskytuje také různé sportovní a kulturní aktivity. Dobrá dopravní dostupnost do Prahy i Kladna je zajištěna jak veřejnou dopravou, tak rychlou automobilovou dostupností. Hřebeč je vzdálena 15 minut od Prahy po dálnici D7 a 5 minut od Kladna.

Měsíční nájemné činí 55.000 Kč + související měsíční poplatky. Jistota (kauce) je ve výši 80.000 Kč.

Počátek nájmu je možný ihned.

Tento dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlné a klidné bydlení v krásném prostředí s výbornou dostupností do Kladna a Prahy. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto úžasného domu.
Číslo zakázky: 023-NP08056
Město: Hřebeč
Ulice: Polní
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 224 m2
Plocha pozemku: 591 m2
Zastavěná plocha: 101 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - elektrické
Doprava: Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 72
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Helena Pinďáková

Pinďáková Helena


 
Tel. na makléře:
+420 775 726 552

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?