Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej komerčního objektu, 55 m2, Brno

4 044 105 czk / za nemovitost

Prodej obchodního prostoru, 55 m2, Brno

V rámci administrativně obchodního centra IBC v centru Brna nabízíme k prodeji lukrativní obchodní prostory umístěné v 1. patře obchodní galerie. Prostory jsou umístěny v bezprostřední blízkosti hlavní komunikační tepny spojující objekt IBC se samotným centrem města. Obchodní jednotka je ze tří stran opatřena prosklenými výlohami a je plně klimatizována. Nabízená jednotka má číslo 843/124 s výměrou 55 m2.

Nabízené prostory jsou ze tří stran prosklené s malým zázemím za pevnou přepážkou. Tu lze doplnit posuvnou svislou žaluzií a tím získat jinou atmosféru v hlavním obchodním nebo kancelářském prostoru. Nabízený prostor je přímo na galerii, hlavní světlíky budovy napomáhají perfektním světelným podmínkám. Optimální tepelnou pohodu zajišťuje vlastní klimatizace, za zástěnou je k dispozici i malé umývadlo s odkládacím prostorem.

Budova IBC je situována v bezprostřední blízkosti centra města Brna s vynikající dopravní obslužností, nabízející lukrativní obchodní i kancelářské prostory s možností venkovního i krytého parkování. Svou skladbou budova vyhovuje dnešním nejmodernějším požadavkům zákazníka na atraktivní pracovní prostředí.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Těším se na vás na prohlídce v IBC, Kratochvíl Petr Remax Delux
Číslo zakázky: 268-NP02540
Město: Brno
Ulice: Příkop
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 9
Celková plocha: 55 m2
Zastavěná plocha: 55 m2
Typ nemovitosti: Komerční objekty
Druh prostor: Obchodní
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?