Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej komerčního prostoru, 909 m2, Srbská Kamenice

19 950 000 czk / za nemovitost
včetně provize, právního sevisu a poradenství ohledně financování koupě

Prodej ubytovacího zařízení, 909 m2, Srbská Kamenice

Na pomezí Chráněné krajinné oblasti Labské pískovce a Národního parku České Švýcarsko nabízíme na prodej „Penzion LES“. Předností této nabídky je výborná lokalita, velmi dobrý stav penzionu bez nutnosti dalších investic a nízké náklady na provoz. Penzion je v provozu, je ziskový, spolupracuje s rezervačním systémem booking.com. Může sloužit i pro firemní rekreaci či rekreaci zájmových skupin.

Jde o třípodlažní objekt stojící při silnici vedoucí ze Srbské Kamenice do Jetřichovic. Jeho rekonstrukce byla provedena s citem pro zachování detailů a doplňků původní architektury oblasti. Po rekonstrukci zkolaudováno v roce 2018. Podklady pro kolaudaci včetně revizních zpráv jsou k dispozici vážnému zájemci.

Penzion nabízí ubytování v 19 pokojích o celkové kapacitě 54 lůžek. Všechny pokoje mají koupelnu. V přízemí je další apartmán využívaný jako bydlení pro správce. Tento apartmán má dispozici 2+kk s velkou koupelnou.

V přízemí je dále kuchyně, restaurace s kapacitou 54 míst a toaletami pro hosty a další venkovní zastřešená restaurace nabízí 34 míst k sezení. Parkoviště s 15 parkovacími místy.

Současní majitelé mají předběžnou dohodu s pracovníky, kteří by zajistili provoz penzionu při jeho převodu na nového vlastníka (úklid, provoz kuchyně,...).

Dům je zateplený, vyměněna byla okna, nová jsou plastová s izolačními trojskly.

Voda je z vlastní vrtané studny. Je pitná, rozbor k dispozici. Odpadní vody jsou svedeny do vlastní čističky odpadních vod, z kuchyně restaurace do Lapolu.

Vytápění objektu kamny na pelety, pro lokální vytápění a vytvoření atmosféry je v restauraci uzavřený krb. Teplá voda je rozváděna z centrální akumulační nádrže.

Oblast, v níž je provozován tento penzion, je lokalitou hojně vyhledávanou domácími i zahraničními turisty, především jde o turisty ze sousedního Německa.

V případě zájmu o bližší informace či prohlídku kontaktujte makléře nabídky.
Číslo zakázky: 024-NP06612
Město: Srbská Kamenice
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 909 m2
Plocha pozemku: 1141 m2
Zastavěná plocha: 421 m2
Typ nemovitosti: Komerční prostory
Typ zařízení: Hotel
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Čistička odpadních vod pro celý objekt
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kostovič

Kostovič Petr


 
Tel. na makléře:
+420 725 858 356

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?