Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 1044 m2, Domašov

3 500 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 1044 m2, Domašov

Dobrý den,
dnes vás zdravím z Domašova, úžasné vesnici uprostřed lesů, luk a strání v blízkosti přírodního parku Bílého potoka ve výborné dopravní dostupnosti z dálnice D1 ze sjezdu U 9 křížů od Prahy nebo sjezdu v Ostrovačicích od Brna.

Vítejte v oáze klidu a možností v srdci Domašova!

Mám tu pro vás jedinečnou nabídku – zázračný kousek půdy, který čeká jen na vaše kreativní vize a lásku ke krásnému.

Stavební parcela o rozloze 969 m2 s nádhernou jižní orientací nabízí kromě svého malebného koutku také stodolu o zastavěné ploše a nádvoří 75 m2, připravenou na svůj další život a kterou můžete přestavit na atypický rodinný dům pro bydlení podle Vašich představ nebo může sloužit jako stavba vedlejší a novostavbu domu můžete realizovat uprostřed stavebního pozemku.

Nebo se rozhodnout pro lákavou možnost přeměny stodoly na energeticky úspornou vestavbu, která zaujme svou moderností a ekologickým přístupem.

Můžete si zde vytvořit svůj sen o útulném rodinném domě, jenž bude rezonovat s okolní přírodou a zároveň splňovat veškeré vaše potřeby.

Tato kouzelná lokalita je ideální pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a zároveň chtějí zůstat v blízkosti civilizace. Nechte se unést tichem lesů a zpěvem ptáků, a přitom si užívejte výhod moderního života.

Neotálejte a přijďte se podívat na tento jedinečný pozemek, který čeká jen na vaše doteky lásky a fantazie.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala Vás tato nabídka?

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!
Číslo zakázky: 268-NP02373
Město: Domašov
Celková plocha: 1044 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Havlíček

Havlíček Roman


 
Tel. na makléře:
+420 777 055 375

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?