Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 1000 m2, Klobuky

3 287 550 czk / za nemovitost
včetně provize RK, právního servisu a advokátní úschovy

Prodej pozemku pro bydlení, 1000 m2, Klobuky

V exkluzivním zastoupení majitelů vám nabízím pozemek k bydlení o celkové výměře 1.000 m2 v obci Klobuky, konkrétně v Čeradicích. Pozemek se nachází na kraji vesnice, je zde proto dostatek klidu a soukromí. Parcela má přímý přístup z obecní komunikace, tento přístup je vydlážděný zámkovou dlažbou a je na něm umístěna závora.

Inženýrské sítě: V Čeradicích je obecní vodovod, máte možnost požádat si o připojení, případně lze zřídit vlastní studniční vrt. Na hranici pozemku je zavedena přípojka elektrické síť. Kanalizace - v roce 2025 by měla být zahájena 1. etapa výstavby kanalizace v obci, do této etapy spadají Klobuky, Čeradice a Kobylníky. Plyn není v obci k dispozici.

Územní plán: Hlavní využití pozemku dle Podmínek vydaných Městským úřadem ve Slaném je bydlení v rodinných domech, a to s 30 % zastavitelností plochy pozemku.
* V případě zájmu o zvětšení pozemku, lze dokoupit část navazujícího pole.

Lokalita: Jedná se o velmi klidné místo, nacházející se na okrajové části Klobuk s výbornou dostupností do Prahy po R7/D7. V obci Lotouš vzdálené 3 km se lze napojit na rychlostní silnici R7, aktuálně je na stejném místě ve výstavbě dálnice D7.
Občanská vybavenost: V Klobukách vzdálených pouze 1,5 km je základní občanská vybavenost (obecní úřad, mateřská škola, základní škola (1.-9. ročník), prodejna COOP, Česká pošta, lékař, Bistro U Babičky, potraviny, sokolovna, fotbalové a dětské hřiště).

Dostupnost: Klobuky leží na vlakové trase Kralupy nad Vltavou – Slaný – Louny. Autobusem se dostanete do Slaného nebo Loun. Autobusem se dá dostat po trasách vedoucích do Slaného, Panenského Týnce, Loun a Vraného.

V případě zájmu mne kontaktujte telefonicky nebo e-mailem, ráda vám sdělím další podrobnosti.
Ráda vám také pomohu zajistit hypoteční úvěr, pokud budete nemovitost financovat tímto způsobem.
Číslo zakázky: 023-NP08034
Město: Klobuky
Celková plocha: 1000 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Kateřina Bukovská

Bukovská Kateřina


 
Tel. na makléře:
+420 739 541 449

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?