Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 1542 m2, Litohlavy

3 695 000 czk / za nemovitost
včetně provize, právního servisu a vyřízení hypotéky

Prodej pozemku pro bydlení, 1542 m2, Litohlavy

Dovolujeme si Vám nabídnout prostorný stavební pozemek o výměře 1.542 m2 na malebném a klidném místě v Litohlavech u Rokycan.

Rovinatá parcela je územním plánem určena pro rekreační stavbu o zastavěné ploše maximálně 20% plochy pozemku, min. podíl zeleně je 65%, zpevněná plocha tvoří dalších 15%. Na pozemek lze umístit jednopodlažní stavbu s obytným podkrovím. Vzhledem k velikosti pozemku je ideální možnost využití i pro stálé bydlení.

Na pozemku je přípojka elektřiny, kanalizační vpusť do dešťové kanalizace pro připojení ČOV. Samotná parcela sousedí pouze s jedním pozemkem, se kterým mají společnou příjezdovou cestu oddělující plochy od okolí. V rámci prodeje bude převeden i podíl na této parcele, který tvoří dalších 202 m2. Ostatní sousedství tvoří pole, tudíž je zajištěno maximální soukromí.

Budoucí majitel má možnost pozemek případně rozdělit na dva menší o výměře každého z nich 771 m2. K dispozici je souhlasné stanovisko stavebního úřadu v Rokycanech a zpracovaný geometrický plán.

V rámci prodeje bude předán i zpracovaný projekt na stavbu přízemního rodinného domu o dispozici 5+kk a užitné ploše 240 m2.

V obci se nachází obecní úřad, mateřská školka, knihovna. V nejbližším okolí najdete cyklostesky, lesy, řeku, rybníky a dvě golfová hřiště.

Perfektní dostupnost - Rokycany 8 minut, Plzeň 20 minut, Praha-Zličín 39 minut, Praha-centrum 60 minut.

Pro více informací či sjednání prohlídky kontaktujte makléřku nabídky.
Číslo zakázky: 023-NP08052
Město: Litohlavy
Celková plocha: 1542 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Čistička odpadních vod pro celý objekt
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavla Břicháčková

Břicháčková Pavla


 
Tel. na makléře:
+420 731 618 330

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?