Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 6991 m2, Moravské Knínice

18 200 000 czk / za nemovitost
včetně realitního, právního servisu a vkladu na katastr nemovitostí

Prodej pozemku pro bydlení, 6991 m2, Moravské Knínice

Dovolte mi nabídnout do prodeje exklusivní stavební pozemek v Moravských Knínicích v okrese Brno-venkov, obci vzdálené 2 kilometry od Kuřimi v těsném sousedství přírodního parku Podkomorské lesy a brněnské přehrady.

Obec s 1.200 obyvateli zažívá v průběhu posledních let nebývalý rozvoj výstavbou rodinných domů v rámci schváleného územního plánu rozvoje obce.

Stavební parcela č.1192 k.ú. Moravské Knínice v lokalitě Pod Sadem o výměře 6.991 m2 s orientací JV – SZ vám nabídne po celý den dostatek slunečního svitu a nachází se vedle již zrealizovaných developerských projektů.

Územní plán řeší obslužnou páteřní komunikaci v šíři 6 metrů pro jednotlivé rodinné domy uprostřed pozemku, ze které budou sjezdy k jednotlivým stavebním parcelám, které si připraví developer geometrickým plánem podle svých vlastních investičních záměrů.

Velikosti pozemků se uvažují dle územního plánu ve výměrách 440 m2 až 1.000 m2.

Sítě infrastruktury, jejichž trasy budou přednostně umísněny v koridorech veřejných prostranstvích, aby byla zajištěna jejich dobrá přístupnost.

Přípojky sítí se nachází v těsném sousedství nabízeného pozemku.

Parkovací koeficient je ka= 1,5 a maximální výšková hladina zástavby je v 7 metrech římsa a v 10 střešní hřeben rodinného domu.

Nechejte se inspirovat vizualizacemi výstavby, které uvažují na jedné straně od páteřní komunikace s konceptem 3 skupin rodinných domů sdružených po 3 rodinných domech, na druhé straně se 4 samostatnými vilami.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala Vás tato nabídka developerského projektu?

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!
Číslo zakázky: 268-NP02513
Město: Moravské Knínice
Celková plocha: 6991 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Havlíček

Havlíček Roman


 
Tel. na makléře:
+420 777 055 375

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?